Ovulasyon testim hakkında yardıma ihtiyacım var.

Simonzeyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
494
186
53
29
Ovulasyon testim hakkında yardımcı olabilecek var mı? 45. Gün yumurtladım galiba

Eklentiler

• IMG20210901183020.webp
    IMG20210901183020.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 90
Ovulasyon testim hakkında yardımcı olabilecek var mı? 45. Gün yumurtladım galiba
Ovulasyon testini yaparken canım 2 3 damladan fazla damlatma bazıları dağılmış ama yumurtlama pik yapmış belli gayet testler inşallah tutmuştur canım 4 gün değerlendirme yapsaydın sperm de problem yoksa varsa bir gün değerlendirme birgün mola şeklinde olması lazım

Ovulasyon testini yaparken canım 2 3 damladan fazla damlatma bazıları dağılmış ama yumurtlama pik yapmış belli gayet testler inşallah tutmuştur canım 4 gün değerlendirme yapsaydın sperm de problem yoksa varsa bir gün değerlendirme birgün mola şeklinde olması lazım
27 28 29 30 31 hepsini değerlendirdim sperm konusunda bilgim yok

Ne zaman test yapmalıyım

İnşaallah heyecanla bekliyorum
Canım en sağlıklı kaset test sonucunu 14. Gin sonra sabah ilk ıdrar ile görebilirsin. Ama dersen ki o kadar bekleyemem 10 yada 11. Gin gidip kan ilede bakabilirsin.😊

Arkadaşlar siz hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz internetten sipariş vercem

Bende bugün ovulasyon testinde pik gördüm 3 gün denicez bakalım sonucu hayırlı olur inşallah 🙏🏻

Back
X