Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım pik yapmış gibi duruyor yumurtlama olmuşOvulasyon testim hakkında yardımcı olabilecek var mı? 45. Gün yumurtladım galiba
Canım 28. 29 da yumurtlamışsın 30 da çatlama olmuş. Umarım değerlendirmissindirOvulasyon testim hakkında yardımcı olabilecek var mı? 45. Gün yumurtladım galiba
Ovulasyon testini yaparken canım 2 3 damladan fazla damlatma bazıları dağılmış ama yumurtlama pik yapmış belli gayet testler inşallah tutmuştur canım 4 gün değerlendirme yapsaydın sperm de problem yoksa varsa bir gün değerlendirme birgün mola şeklinde olması lazımOvulasyon testim hakkında yardımcı olabilecek var mı? 45. Gün yumurtladım galiba
28 29 30 31 değerlendirdimCanım 28. 29 da yumurtlamışsın 30 da çatlama olmuş. Umarım değerlendirmissindir
27 28 29 30 31 hepsini değerlendirdim sperm konusunda bilgim yokOvulasyon testini yaparken canım 2 3 damladan fazla damlatma bazıları dağılmış ama yumurtlama pik yapmış belli gayet testler inşallah tutmuştur canım 4 gün değerlendirme yapsaydın sperm de problem yoksa varsa bir gün değerlendirme birgün mola şeklinde olması lazım
Olması gerekn günleri değerlenirmişsin canım çok iyi bundan sonra beklemek kaldı dilerim bebeğin gelir ve sana merhaba der. Hakkında hayırlısı olsun canim28 29 30 31 değerlendirdim
Ne zaman test yapmalıyım27 28 29 30 31 hepsini değerlendirdim sperm konusunda bilgim yok
İnşaallah heyecanla bekliyorumOlması gerekn günleri değerlenirmişsin canım çok iyi bundan sonra beklemek kaldı dilerim bebeğin gelir ve sana merhaba der. Hakkında hayırlısı olsun canim
Canım en sağlıklı kaset test sonucunu 14. Gin sonra sabah ilk ıdrar ile görebilirsin. Ama dersen ki o kadar bekleyemem 10 yada 11. Gin gidip kan ilede bakabilirsin.Ne zaman test yapmalıyım
İnşaallah heyecanla bekliyorum
28 29 30 31 değerlendirdim
Pik den 12 gün sonra kan test yaptırdım. Sonuç negatif. TutmadıCanım pik yapmış gibi duruyor yumurtlama olmuş
28. Günü baz alarak bugün 12. Gün ve kan testi yaptırdım sonuç negatifCanım 28. 29 da yumurtlamışsın 30 da çatlama olmuş. Umarım değerlendirmissindir
Laboquick ovülasyontesti 50li yumurtlama gördüm ama hamile kalmadımArkadaşlar siz hangi ovulasyon testini kullanıyorsunuz internetten sipariş vercem
İnşallah senin tutarBende bugün ovulasyon testinde pik gördüm 3 gün denicez bakalım sonucu hayırlı olur inşallah![]()