Merhabalar ben çok yeni üyeyim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.Bu ay ilk defa ovulasyon takibi yaptım. Tam çift çizgi olup silince aradan 2 gün sonra tekrarlayan çift çizgi görmeye başladım. Erken gebelik testini denedim sonuç negatif. Adetime 8 gün var. Resimleri yüklüyorum. Görüşleriniz önemli şimdiden teşekkürler
Merhabalar ben çok yeni üyeyim. Yardımlarınıza ihtiyacım var.Bu ay ilk defa ovulasyon takibi yaptım. Tam çift çizgi olup silince aradan 2 gün sonra tekrarlayan çift çizgi görmeye başladım. Erken gebelik testini denedim sonuç negatif. Adetime 8 gün var. Resimleri yüklüyorum. Görüşleriniz önemli şimdiden teşekkürler Eki Görüntüle 2869288
Merhabalar, teşekkür ederim cevabınız için. Evet 7 Haziran gözüküyor. Ama sonrasında silikleşip neden gene çıkıyor. O kısımı anlayamadım. Sizce neden oluyor?
Merhabalar, teşekkür ederim cevabınız için. Evet 7 Haziran gözüküyor. Ama sonrasında silikleşip neden gene çıkıyor. O kısımı anlayamadım. Sizce neden oluyor?
Lh hormonu çok inişli çıkışlı bir hormon koyulaşma olabiliyor ama pik c kadar koyu çıkması önemli olan tabi kurumadan önce daha anlaşılır oluyor testler. Ama eğer pik olduysa tekrardan yumurtluyor olabilirsiniz bazı aylar iki kez yumurta atılabiliyormuş. Adete çok yakın zamanda çıkıyorsa da gebeliğin habercisi olabilirmiş