• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim hiç silikleşmiyor

esraygc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2025
8
0
1
25
Arkadaşlar merhaba ben düzenli 28 günde bir adet gören biriyim. 4 aydır gebelik deniyorum 3 ay olmayınca eşime spermiyogram baktırdım ileri hız gayet iyi çıktı. Morfoloji %10 ondan sorun yok. Bu ay ovulasyon testleri deneyeyim dedim adet bitimşnde başladım gayet silikti ama hiç pik olmadı 12 gün bi yükseldi ama pik yapmadı. Saat olarak uymadım testlere. O arada pik yapmış olabileceginü düşünüp her günü o 3 günü degerlendirdim. O sürede silikleşme hafif oldu ama tam silikleşmedi kadın doguma gittim ultrasonda yumurta olmadıgını söyledi dün öğlen. Ama testim sanırım bu gün yine koyulastı hatta pike en yakın hali. Kafam allak bullak oldu. En sonda yazmadıgım testi az önce yaptım ve sıvı alımı olan hali. Afetüme daha 10 gün var

Eklentiler

• IMG_8262.webp
    IMG_8262.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_8274.webp
    IMG_8274.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 11
canım bu innovita marka mı? beni kanser etmişti son zamanlarda sürekli pozitif verip. bozuk bence bu test markası çok yanıltıyor

Evet innovita delirecegim artık test yzünden hiç tam pik olmadı onu geçtim silikleşmiyor da bak şimdi yine yaptım yarım saat oldu bu sefer daha silik. Ya dğn doktora gitmesem hazırda bir yumurtan yok hepsi çatlamış demese aaa bu gün pik oldu diyecegim.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 11
benim de böyle oldu hatta satan hanımefendi pcos olabileceğini söylemişti diye yumurtalk kistim var sanıyordum. doktora gittim ne yumurta gördü ne kist. bence almayın bu markayı tekrar sizinle alakası yok testleri bozuk

benim de böyle oldu hatta satan hanımefendi pcos olabileceğini söylemişti diye yumurtalk kistim var sanıyordum. doktora gittim ne yumurta gördü ne kist. bence almayın bu markayı tekrar sizinle alakası yok testleri bozuk
Peki hamilelik için ne yaptınız sonrasında. Başka marka önerebilir misiniz?

başka marka almadım çünkü hem pahalıydı hem de pik görünce görev haline geliyordu birliktelik. saldık kendimizi bir ay kayınvalidemde kaldığımızda sadece 2-3 defa birlikte olmuşuzdur o ay tuttu. anladığım kadarıyla hem kafamızın içini hem rahimi biraz rahat bırakmalı😅 ama o ay ben test falan verdim vitaminlerime baktırdım vitamin kullandım etkisi vardır mutlaka. beslenmeme de dikkat ediyordum.

Back
X