Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testim ilk defa yapıyorum lütfen bakın..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

QueenBee55

"Konuş Deli" 🗯️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
683
963
53
Kızlar merhaba biz 1.5 senedir çocuk istiyoruz problem yok dediler ama olmadı.. Bu ay ilk defa ovülasyon testi denedim ben hayatımda hiç 11. Günde yumurtladığımı tahmin etmezdim mesela burda 11.gün t kısmı silik çıkmış ama ilk yaptığım 10 dakika da ikiside aynı koyuluktaydı.. Normalde cuma günü yumurtlama gösteriyordu arada 5 gün var resmen. Bi yorumlarmısınız 11. Gün pik günümüymüş ilk defa yapıyorum burayı çok okudum ama kafam karıştı anlayamadım da teşekkür ediyorum şimdiden

11. Gün pik olmuş canım değerlendirdin inşallah bu arada artık test yapma yumurtlama ve çatlamayı görmüşsün adete kadar iki günde bir ilişki olsun

11. Gün pik olmuş canım değerlendirdin inşallah bu arada artık test yapma yumurtlama ve çatlamayı görmüşsün adete kadar iki günde bir ilişki olsun
Yaa çok teşekkür ederim öyle yapıcaz inş bu yüzdendir tutmaması ben düzenli regl oluyorum diye hiç test yapma gereği duymadım belkide hep bu kadar erken yumurtlıyordum

26 yumurtlama 27 çatlama görünüyor. bugün ve yarını degerlendirebilirsiniz :) testi tekrarlamaniza gerek yok..

, ov ilk kez kullandım bu ay , çift çizgiyi gördüğüm gün değerlendirdik ve çift çizgiden 2 gün öncesini de. çitf çizgiden ertesi gün tek çizgiyi gördüm yine . Bitti mi yani . Kaçırmış hissediyorum çünkü çift çizgiyi göreceğim sabahın gecesini değerlendirmedik , bilemedim . Biraz karışık yazdım ama cvp verirseniz sevinirim. Allah sizden razı olsun

Çift çizgi gördüğünüz gün ve 2 gün sonrasını değerlendirmek gerekiyor

11. Gün çatlamış yumurtanız umarım hamile kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…