Hemen kan ver gecikmen varsa ovülasyon testiylede öğrenen varmış yada erken gebelik testi alın bi onunlada deneyin inşallah kanda da pozitiftirBenim adetim gecikti bu ay hamile değilim bende ovülasyon yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 3632786
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen kan ver gecikmen varsa ovülasyon testiylede öğrenen varmış yada erken gebelik testi alın bi onunlada deneyin inşallah kanda da pozitiftirBenim adetim gecikti bu ay hamile değilim bende ovülasyon yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 3632786
Saat farkıyla yaptım bide piki gördükBenim adetim gecikti bu ay hamile değilim bende ovülasyon yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 3632786

Cnm ovulasyonda daha koyu cikmasi gerekiyor hamilelikte lh yukseldigi icinBenim adetim gecikti bu ay hamile değilim bende ovülasyon yaptım böyle çıktı Eki Görüntüle 3632786
Gebelik testi yaptım negatif amaHemen kan ver gecikmen varsa ovülasyon testiylede öğrenen varmış yada erken gebelik testi alın bi onunlada deneyin inşallah kanda da pozitiftir
Hamile değilim zaten adet olmadım yumurtlama günü için yaptım böyle çıktı 2 güne bidaha yaparımCnm ovulasyonda daha koyu cikmasi gerekiyor hamilelikte lh yukseldigi icin
Cnm ovulasyonda daha koyu cikmasi gerekiyor hamilelikte lh yukseldigi icin
[/QUOTE
Yorumlarmısın rica etsem kime atsam geri dönmedi banadiloşlaa kafamız karıştı
Benimde kafam karıştı bende kullanıyorum bu ay ilk defa çorba oldu kafamTekrardan yumurtlama mi oluyor acaba
Pcos var mıKizlar benim ovulasyon testinide bakarmisiniz regle 6 gün var ama 4 gündür boyl çıkıyor
14-15 pik olmus gibi cnmBen renkleriyle oynadım çok ışıkta çekmiştim böyle görünüyor ama chatcgbt övülasyon yok dedi kafam karıştı
Yok cnmPcos var mı
Gebeliğe yakın pozitif çıkar diyorlar test yaptın mı tekrarYok cnm
Canım senin sonuç ne oldu14-15 pik olmus gibi cnm
Canm internetten valfast diye bı test göndermişler awox yerine oda sanırım çok dandik bişey ondan yaptım ama çok çok silik bi cizgi çıkıyor başka da yapmadım pazartesi yi bekliyorum varsada yoksada çıkar pazartesi artık ama bu test reglin ilk günü yapılıyormuş belkide ondan cikmiyordur sancım da var ama regl sancısı gibi birazda baş dönmesi yaşıyorum dünden beri bakalım hayırlısı artık pazartesi günü ne kadar bekleyeceğimCanım senin sonuç ne oldu
5 gün üst üste ovulasyon yaptım hepsi pik gösterdi hep koyu çıktı hiç siliklesmediGebeliğe yakın pozitif çıkar diyorlar test yaptın mı tekrar
Cnm benim reglim yeni bitti nasipse anca baslicam shshhsCanım senin sonuç ne oldu
Benim bugun çatlamış oluyor dimiCnm benim reglim yeni bitti nasipse anca baslicam shshhs
Evet cnm catlamis insallah tutmusturBenim bugun çatlamış oluyor dimi