- 3 Mayıs 2023
- 1.481
- 813
- 53
- 32
Yeni alınanlarda sıkıntı oluyor ben de bu ay birgebeningunlugunden aldım onu denicem bakalım elimde laboquickte var karşılaştırıp atarım olmadı sizeİnternette en iyisi bu diye bunu almıştım bilemedim
Ama stres konusunda çok haklısınız. ben bırakamıyorum testleri ya kaçırırsam diyedoktor arkadaşıma sorduğumda ovülasyon testi diye bişey yoktur dedi :)) tamamen ticaret amaçlı ve insanları daha çok strese sokuyor dedi laboquick markaya çok güvenmiştim ama maalesef yanılttı
Stres konusuna hak veriyorum ama öyle bi şey yokturu neye göre dedi merak ettimdoktor arkadaşıma sorduğumda ovülasyon testi diye bişey yoktur dedi :)) tamamen ticaret amaçlı ve insanları daha çok strese sokuyor dedi laboquick markaya çok güvenmiştim ama maalesef yanılttı
doktora gittiğinde doktor kan tahlili yapıyor ya da muayene ediyor yumurta çatlamış mı ne durumda diye sence mantıklı mı ya bu testler dedi düşününce haklı benceStres konusuna hak veriyorum ama öyle bi şey yokturu neye göre dedi merak ettim
Ama lh hormonunu ölçüyor testler. Hcg gibi, idrara da kana da geçen bi hormon neticede, doktora gittiğimizde kandan bakıyor ama evde idrarla da görüyoruz. Bana mantıksız gelmiyordoktora gittiğinde doktor kan tahlili yapıyor ya da muayene ediyor yumurta çatlamış mı ne durumda diye sence mantıklı mı ya bu testler dedi düşününce haklı bence
Yeni alınanlarda sıkıntı oluyor ben de bu ay birgebeningunlugunden aldım onu denicem bakalım elimde laboquickte var karşılaştırıp atarım olmadı size
Kızlar Buda bugün şimdi yaptım pik olmuş gibi demiAma lh hormonunu ölçüyor testler. Hcg gibi, idrara da kana da geçen bi hormon neticede, doktora gittiğimizde kandan bakıyor ama evde idrarla da görüyoruz. Bana mantıksız gelmiyorbenim de doktor arkadaşım ateş ölçmek en temizi demişti ama ben bıraktım o işleri saldım çayıra
Şöyle hepsini tekrar atayımKızlar Buda bugün şimdi yaptım pik olmuş gibi demi
Ben de femometer diye bişey aldım ama ölçemiyorum ya dil altından midem bulandıAma lh hormonunu ölçüyor testler. Hcg gibi, idrara da kana da geçen bi hormon neticede, doktora gittiğimizde kandan bakıyor ama evde idrarla da görüyoruz. Bana mantıksız gelmiyorbenim de doktor arkadaşım ateş ölçmek en temizi demişti ama ben bıraktım o işleri saldım çayıra
Evet bugün pik olmuş değerlendirin bu pik 1 gün de sürebiliyor 3 gün de ama öncesinde değerlendirmek daha iyi diyolarŞöyle hepsini tekrar atayım
Dün zaten değerlendirdik. Hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla sağlıklı versin geçen şubatta kalp durduğu için kürtaj oldum oda çok zor bunlar tabi ki bir umut yoksa en iyisini rabbim bilir. Hepimize en hayırlı zamanda versinEvet bugün pik olmuş değerlendirin bu pik 1 gün de sürebiliyor 3 gün de ama öncesinde değerlendirmek daha iyi diyolar
Amin canım sperm sorunu yoksa her gün .varsa gün aşırı diye biliyorum.cok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de dış gebelik geçirdim gerçekten cok zorDün zaten değerlendirdik. Hayırlısı olsun rabbim hayırlısıyla sağlıklı versin geçen şubatta kalp durduğu için kürtaj oldum oda çok zor bunlar tabi ki bir umut yoksa en iyisini rabbim bilir. Hepimize en hayırlı zamanda versin
Bildiğimiz kadarıyla yok birde test üstünden saat geçince renk de açılma olmuş bugün 5 de tekrar yapmak geldi içimden yaptım pik gibi inşallah. Nedense sanki ovulasyon testi değil de gebelikte pozitif görmüş gibi mutlu oldumAmin canım sperm sorunu yoksa her gün .varsa gün aşırı diye biliyorum.cok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ben de dış gebelik geçirdim gerçekten cok zor
Ama stres konusunda çok haklısınız. ben bırakamıyorum testleri ya kaçırırsam diye
Evet insan daha cok stres yapıyor maalesef en iyisi akışına bırakmak aslındaBende 3.ay bu ay laboquick kullanıyorum çok stres oldum 3 aydır da. Ilk ay iyiydi aslında ama geçen ay en çokta şimdi stres oldum. Strese de görmememiz gerekiyor gebelik ve hormonlar için. Demekki tek ben değilmişim
Evet insan mutlu oluyor.Insallah beta testinde de görürsünüz pozitifiBildiğimiz kadarıyla yok birde test üstünden saat geçince renk de açılma olmuş bugün 5 de tekrar yapmak geldi içimden yaptım pik gibi inşallah. Nedense sanki ovulasyon testi değil de gebelikte pozitif görmüş gibi mutlu oldumbu ay soğan kürü de yaptım hayırlısı bakalım
Evet insan daha cok stres yapıyor maalesef en iyisi akışına bırakmak aslında
Bildiğimiz kadarıyla yok birde test üstünden saat geçince renk de açılma olmuş bugün 5 de tekrar yapmak geldi içimden yaptım pik gibi inşallah. Nedense sanki ovulasyon testi değil de gebelikte pozitif görmüş gibi mutlu oldumbu ay soğan kürü de yaptım hayırlısı bakalım
Ben 28 29 günde bir adet oluyorum telefonda ki 14. Gün ovulasyon diyordu ama bugün pik oldu gibi bakalım sonuç ne olacak. Benziyor testlerimiz seninkide mi laboguick ben ilk mayısta denedim testleri o ay görmedim pik soluktu hemen pes ettim baya zaman geçince gebelik olmayınca yine denemek istedimMerhaba bende bugün yaptım öğlen 2 buçukta sisin üsttekine benzer cıktı emin olamadim pik diyen çok oldu bende öyle dusunmustum 1 kişide değil dedi. Stres oldum sabahtan beri pik mi değil mi diye. Ama bende sizin gibi ovulasyonda bile pik görmek mutlu ediyor her ne kadar aylardır gebelik olmamış olsada. Saat 8 de bende yapacağım bakalim ne durumda olmus belki sizin ki gibi olur
Öğlen cektigim bu şekilde cıktı bu ay ki ilk ovulasyon denemem adetin 9.günü ve bu şekilde cıktı ilk bakışta böyle gördüm geçen ay da da Ilk yapista görmüştüminşallah en yakın zamanda güzel haberler de alabiliriz
Ben 28 29 günde bir adet oluyorum telefonda ki 14. Gün ovulasyon diyordu ama bugün pik oldu gibi bakalım sonuç ne olacak. Benziyor testlerimiz seninkide mi laboguick ben ilk mayısta denedim testleri o ay görmedim pik soluktu hemen pes ettim baya zaman geçince gebelik olmayınca yine denemek istedim
Bu ben ya hayatımda hiç şeffaf akıntı olmadı sankiAkıntı kısmını hiç bilmiyorum akıntı takibi yapabilme becerim yok asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?