Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testim Pik Yapmıyor

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anammm bu ay olmazsa ben de tekrar gideyim madem🙈 Tek anlayamadığım neredeyse böyle 1 haftadır göğüslerim şiş, içlerinde top gibi bir şey var şişmiş ama kist falan değil. Uçlara doğru sızlama var. Reglime de 6 gün var. Hala minik bir umut taşıyorum yani. Negatifi görünce üzüleceğim yine ama anlayamadığım için göğüs ağrımın nedenini yine de umutlanıyorum😬
Ben iğneden sonra adete yakın kaşık ağrısı ve göğüs ağrısı başladı da adet diye düşündüm çünkü hep öyle oluyordu 😂 hatta sivilce falan çıktı eşime adet olucam bu ay olmadı falan dedim umudu kesmiştim göğüs ucunda kararma büyüme falan hiçbiri yoktu iğnenin 14. Günü adete 3 gün varken test yaptım normal kaset test pozitif gördüm

Ben iğneden sonra adete yakın kaşık ağrısı ve göğüs ağrısı başladı da adet diye düşündüm çünkü hep öyle oluyordu 😂 hatta sivilce falan çıktı eşime adet olucam bu ay olmadı falan dedim umudu kesmiştim göğüs ucunda kararma büyüme falan hiçbiri yoktu iğnenin 14. Günü adete 3 gün varken test yaptım normal kaset test pozitif gördüm
Bende de ne kararma var uç büyümesi. Sadece ağrıyor. Başka da hiç bir belirtim yok. Akşamları sadece şeker hastası gibi uyku basıyor gözümü açamıyorum ama o uzun zaman sonra erken kalktığım için de olabilir😅

Bende de ne kararma var uç büyümesi. Sadece ağrıyor. Başka da hiç bir belirtim yok. Akşamları sadece şeker hastası gibi uyku basıyor gözümü açamıyorum ama o uzun zaman sonra erken kalktığım için de olabilir😅
Hayırlısı olsun bakalım biraz daha bekle inşallah sende hamissindir🤭🤭

Arkadaşlar merhaba, sırf sizlerden yardım alabilmek ve kendimi tek hissetmemek için üye oldum bugün. Çocuk sahibi olmaya karar verdik, geçtiğimiz ay denedik olmadı ve bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım. Regl düzenim genellikle 27-28 günde bir şeklinde, yılda 1 kere gecikir bazen. Ancak bu ovulasyon testlerini reglimin ilk gününden sayarak 9. gün yapmaya başlamama ve bugün 22. gün olmasına rağmen pik günü göremedim hala. Yine de değerlendirdik çoğu günü. 1 haftadır koltuk altımdan göğüslerime doğru kas ağrısı gibi bir ağrı ve göğüs ucumda dokunulduğunda hissedilen bir acı var. Yani regle 11-12 gün kala başladı bu ağrı. Normalde olmaz. Reglime 7 gün var şuan. Erken gebelik testi de yaptım bu sabah dayanamayıp ama negatif. Görünce biraz demoralize oldum tabi. 😭 Uzun uzun yazıyorum ama hem sizler daha iyi anlayın diye hem de dertleşmek istedim sanırım. Yaptığım testleri ekliyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.
11de pik olmus gbi sonrada. Koyulasmadiysa tabi

Bende ovulasyon testi yaparken hiç pik göremedim pcos varmış ama adetlerim duzensizdi bı ihtimal belki görürüm diye yapmıştım ama yok hem belki sen adete yakın yumurtluyor olabilirsin öyle okumuştum bir yerde adete 2-3 gün kala bile yumurtlayan görmüştüm
Merhaba birşey soracağım yumurtlama kadından kadına değişiyor ama yumurtladıktan sonra adet görme süresi fix bilimsel olarak kadından kadına değişmeksizin 14 gün olduğunu söylüyor doktorların hepsi , battan 2 gün önce yumurtlayan biri nasıl 2 gün sonra adet olabiliyor ? 14 gün geç adet olması lazım değil mi o zaman ? Yada o yum ile hamile kalan mı bahsettiğini? Ben de birkaç aydır yum göremiyorum canım sıkkın biraz o yüzden sormak istedim

Merhaba birşey soracağım yumurtlama kadından kadına değişiyor ama yumurtladıktan sonra adet görme süresi fix bilimsel olarak kadından kadına değişmeksizin 14 gün olduğunu söylüyor doktorların hepsi , battan 2 gün önce yumurtlayan biri nasıl 2 gün sonra adet olabiliyor ? 14 gün geç adet olması lazım değil mi o zaman ? Yada o yum ile hamile kalan mı bahsettiğini? Ben de birkaç aydır yum göremiyorum canım sıkkın biraz o yüzden sormak istedim
Bilemem o kadarını internette okuduklarıma göre söyledim onu yumurtlama akıntısı görüp test yapıp yumurtladigini görenler olmuştu internette de bakınca bı kaç doktorun düşük de olsa ihtimal vardır yazdığını gördüm şimdi tekrar bakayım dedim yanlış bilgi vermemek için ama adetliyken bile yumurtlama olabilir falan diye okudum artık ötesini bilmiyorum bende yumurtladigimi bilmiyordum belirti gormedim , belki belirti yasamiyorsundur ama yumurtlama oluyordur ovulasyon testi de kullanıyor musun

Ya bugün de yaptım tek çizgi. Bıkmadan yapacağım internetten toplu almıştım zaten. 😅 Bu ay olmadıysa da bir dahaki ay devam edeceğim ama yılmak yok çıktık bir yola. Bana da bir doktor pcos olabilir demişti ama sonra gittiğim doktor da yok dedi yani biraz kilo vermelisin bir sorun yok ama başka dedi. Veremedim😂 Neyse belki vesile olur bu çocuk yapma kararı da veri

Selam Aslıcım bıkma usanma bende pcoluyum kiloluyum düzensizdir reglim hep ilaçla regl olurum. Kendiliğinden hamile kaldım gelişmedi covid sebebiyle kürtaj oldum.Şimdi takip ediyorum günü yakalayayım diye. Bak bugün 43. Günüm dün pik oldu bugünde hala devam ediyor. Yarına çatlar muhtemelen 43 gün bilfiil test yaptım😃

Bilemem o kadarını internette okuduklarıma göre söyledim onu yumurtlama akıntısı görüp test yapıp yumurtladigini görenler olmuştu internette de bakınca bı kaç doktorun düşük de olsa ihtimal vardır yazdığını gördüm şimdi tekrar bakayım dedim yanlış bilgi vermemek için ama adetliyken bile yumurtlama olabilir falan diye okudum artık ötesini bilmiyorum bende yumurtladigimi bilmiyordum belirti gormedim , belki belirti yasamiyorsundur ama yumurtlama oluyordur ovulasyon testi de kullanıyor musun
Teşekkür ederim Kullanıyorum evet iki aydır göremiyorum ama :(

Back
X