Ovulasyon testim pozitif 4 gündür gebelik testime bakar mısınız

Merve3553

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2022
4.788
3.892
63
4 gündür ovulasyon testim pozitif adetimin sonuncu gününden beri başladım yapmaya adetime 12 gün var bu şekilde test

Eklentiler

• IMG_0699.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 453
  • IMG_0698.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 391
  • IMG_0659.webp
    53,9 KB · Görüntüleme: 355
Adete 12 gün olması imkansız. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur emin misiniz? Şuan yumurtluyor olabilirsiniz. Eğer gebelik pozitifse yumurtladığınız tarih farklıdır adete 12 gün yoktur.

benim 10 gündür bu şekilde pozitif dün biraz silikti bugün yine aynı bat 1 hafta. Neden olabilir ki 10 gündür yumurtlamıyorumdur sanırım

Adete 12 gün olması imkansız. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur emin misiniz? Şuan yumurtluyor olabilirsiniz. Eğer gebelik pozitifse yumurtladığınız tarih farklıdır adete 12 gün yoktur.
Evet reglime 12 gün var şuan ama ayın 26sında ovulasyon testim yani adetimden 1 gün sonra koyuydu yumurtladım sanırım akşamına tekrar test yaptım silikti üstünden şuan 10 gün geçti

Eklentiler

• IMG_0452.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 316
Gecikmeyi bekliyorum yapmadım yapsam çıkar mı ki erken değil mi
Bence bi dene derim ben 4 gün üst üste yumurtlama görümce şüphelendim yaptım belli belirsiz bi çizgi var gibi adetime 12 gün var bide benim bende muallakta kaldım bilemiyorum ama erken gebelik testi ile dene bence

Eklentiler

• IMG_0699.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 301
Bence bi dene derim ben 4 gün üst üste yumurtlama görümce şüphelendim yaptım belli belirsiz bi çizgi var gibi adetime 12 gün var bide benim bende muallakta kaldım bilemiyorum ama erken gebelik testi ile dene bence
Evet sendeki hayalet çizgiyi bende gördüm yarın yapayım bende sende kan testi ver istersen yarın kafanda soru işareti kalmaz

Evet reglime 12 gün var şuan ama ayın 26sında ovulasyon testim yani adetimden 1 gün sonra koyuydu yumurtladım sanırım akşamına tekrar test yaptım silikti üstünden şuan 10 gün geçti
26sında yumurtladıysanız adetinize 2 gün kalmış olması gerekiyor. Yumurtlama gerçekleştikten 14 gün sonra adet olunur bu değişmez

Adete 12 gün kala testte çıkması imkansız adet gününüzü yanlış biliyosunuzdur gebelik testleri en erken regle 6 gün kala sonuç verir sizin de dediğinize göre 26sında yumurtladıysanız 8i regliniz olması gerekiyor yani 2 gün kalmış

Adetim bitti yumurtlama testine başladım bittikten bir gün sonra koyulaşma oldu ama erken yumurtlamış olmuyor muyum 27 günde bi adet oluyorum

Adetim bitti yumurtlama testine başladım bittikten bir gün sonra koyulaşma oldu ama erken yumurtlamış olmuyor muyum 27 günde bi adet oluyorum

Ne zaman yumurtlarsan yumurtla farketmez. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur hamile iseniz adete 2 gün kala silik çizgi çıkmıştır 12 gün değil

Ne zaman yumurtlarsan yumurtla farketmez. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur hamile iseniz adete 2 gün kala silik çizgi çıkmıştır 12 gün
Öğlen erken gebelik testi yaptım bugün ilk idrarla değil ama sizce var mı gözüm mü yanılıyor anlamadım

Eklentiler

• IMG_0737.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 319
  • IMG_0793.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 353
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…