Adete 12 gün olması imkansız. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur emin misiniz? Şuan yumurtluyor olabilirsiniz. Eğer gebelik pozitifse yumurtladığınız tarih farklıdır adete 12 gün yoktur.
Gebelik testinde hayalet çizgi var.3 4 gün sonra tekrar gebelik testi yapın bence4 gündür ovulasyon testim pozitif adetimin sonuncu gününden beri başladım yapmaya adetime 12 gün var bu şekilde test
Evet reglime 12 gün var şuan ama ayın 26sında ovulasyon testim yani adetimden 1 gün sonra koyuydu yumurtladım sanırım akşamına tekrar test yaptım silikti üstünden şuan 10 gün geçtiAdete 12 gün olması imkansız. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur emin misiniz? Şuan yumurtluyor olabilirsiniz. Eğer gebelik pozitifse yumurtladığınız tarih farklıdır adete 12 gün yoktur.
Evet bende gördüm o yüzden sormak istedim 4 gündür yumurtlama oluyor olamaz herhaldeGebelik testinde hayalet çizgi var.3 4 gün sonra tekrar gebelik testi yapın bence
Gebelik testi yaptın mıbenim 10 gündür bu şekilde pozitif dün biraz silikti bugün yine aynı bat 1 hafta. Neden olabilir ki 10 gündür yumurtlamıyorumdur sanırım
Gebelik testi yaptın mı
Bence bi dene derim ben 4 gün üst üste yumurtlama görümce şüphelendim yaptım belli belirsiz bi çizgi var gibi adetime 12 gün var bide benim bende muallakta kaldım bilemiyorum ama erken gebelik testi ile dene benceGecikmeyi bekliyorum yapmadım yapsam çıkar mı ki erken değil mi
Evet sendeki hayalet çizgiyi bende gördüm yarın yapayım bendeBence bi dene derim ben 4 gün üst üste yumurtlama görümce şüphelendim yaptım belli belirsiz bi çizgi var gibi adetime 12 gün var bide benim bende muallakta kaldım bilemiyorum ama erken gebelik testi ile dene bence
Evet öyle yapıcam yarında test yapayım bakalım ne çıkacakEvet sendeki hayalet çizgiyi bende gördüm yarın yapayım bendesende kan testi ver istersen yarın kafanda soru işareti kalmaz
26sında yumurtladıysanız adetinize 2 gün kalmış olması gerekiyor. Yumurtlama gerçekleştikten 14 gün sonra adet olunur bu değişmezEvet reglime 12 gün var şuan ama ayın 26sında ovulasyon testim yani adetimden 1 gün sonra koyuydu yumurtladım sanırım akşamına tekrar test yaptım silikti üstünden şuan 10 gün geçti
Adete 12 gün kala testte çıkması imkansız adet gününüzü yanlış biliyosunuzdur gebelik testleri en erken regle 6 gün kala sonuç verir sizin de dediğinize göre 26sında yumurtladıysanız 8i regliniz olması gerekiyor yani 2 gün kalmışBence bi dene derim ben 4 gün üst üste yumurtlama görümce şüphelendim yaptım belli belirsiz bi çizgi var gibi adetime 12 gün var bide benim bende muallakta kaldım bilemiyorum ama erken gebelik testi ile dene bence
Ne zaman yumurtlarsan yumurtla farketmez. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur hamile iseniz adete 2 gün kala silik çizgi çıkmıştır 12 gün değilAdetim bitti yumurtlama testine başladım bittikten bir gün sonra koyulaşma oldu ama erken yumurtlamış olmuyor muyum 27 günde bi adet oluyorum
Öğlen erken gebelik testi yaptım bugün ilk idrarla değil ama sizce var mı gözüm mü yanılıyor anlamadımNe zaman yumurtlarsan yumurtla farketmez. Yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur hamile iseniz adete 2 gün kala silik çizgi çıkmıştır 12 gün
Çok hafif görüyor gibiyimÖğlen erken gebelik testi yaptım bugün ilk idrarla değil ama sizce var mı gözüm mü yanılıyor anlamadım
Kan verdim sağlık ocağında cuma çıkar dediler bakalım inşallah vardır teşekkür ederim yardımcı oldunuzÇok hafif görüyor gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?