Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim pozitif çıktı kesin hamile kalırmıyım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ecepoyraz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2022
17
12
3
25
Ayın 18 de ovulasyon testim pozitif çıktı birlikte olduk iki sonra tekrar birlikte oldu hatta 18. Den sonra ki gün ovulsyn silikti ama 2 gün sonra tekrar iki çizgide kırmızı gözüktü sizce nedir şuanda ara ara kasıklarımda ağrılar oluyo sizce hamile kalabilirmiyim

Her ovulasyon pozitif çıktığında ki değerlendirmeyle gebe kalınsa ohooo. Ama ihtimal var tabi eşinle sende bi sorun yoksa %15 civarı bi ihtimal kalırsın

Doktorumun dediğine göre tüm şartlar olumlu olduğunda her ay gebe kalma ihtimalimiz %18, 1 yıl için %98.
İlk denemesinde de nasip olan var bekleyip de.
Benim 5 aydır ovülasyonum düzenli, doktorla da takip ettik hiçbir sorunumuz yok çok şükür. Henüz gebelik elde edemedik ama doktorum üzülme bende gebe kalmaya çalışıyorum hemen olmuyor beklicez dedi :)

Merak etmekte çok haklısınız her anne adayıda bu merakı eminimki yaşıyor.. ama bazen hiç bir sorun yokken bile gebelik olmuyor sebepleri arasımdada bazrn yumurtanın kalitesiz oluşu (muayene esnasında doktor bunu göremez anca tüp bebekte biliniyor) bazende spermler ulaşamıyo %100 gebelik oluşur denemiyor. Ama tabi ki diğer ihrimalled hamilede olabilirsin inşallahta olsun Rabbim aratmasın. Öncelikle amh değerine baktırdın mı?

O kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten teşekkür ederim dediğiniz değeri ilk dega duydum inanırmısınız nasıl birşey o

O kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten teşekkür ederim dediğiniz değeri ilk dega duydum inanırmısınız nasıl birşey o
Öncelikle ilk denemede kendini olcak die şartlandırma genellikle 2. Ayında 6 ayında hamile kalanlar var bu çok çok normal bi durum 1 sene sonrasına ciddi gözle bakılıyo.. stres özellikle çok etkilio rahat olup 1 sene normalmiş gibi davran.. ben bunu yapamadım çokta pişmanım.. eğer bu ay olmazsa önce doktora git muayene ol gebelik istiyorum de ve folik asit kullanmaya başla bakarsın 2 ay sonra veya 3 ay sonra hamile kalırsın en azından vitaminleri kullanmış olursun genellikle gebelk düşünmeden 3 ay öncesinden folik asit kullanılması öneriliyor sonra amh değerini rica et doktordan özele gidersen pek bunun sorgulamasını yapmazlar. Amh yumurta rezervi demek. Yumurta sayın yeterli mi die kan tahlili veriyosun sadece.. ve dedipim gibi en az 6 ay gebelik olmuyor die kendini yiyip bitirme çok normal stres gebeliği engellemede en büyük etken

Anladım teşekkür ederim folik asit kullanıyorum şuan dediğiniz gibi iki aydır filan ovulasyon testini de bu ay başladım bir hafta sonra regl zamanım gözüküyo o günü bekliyorum bakalım bu seferde olmazsa kesin gidicem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…