Ovulasyon testim sürekli çift çizgi çıkıyor

khaleesi066

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2023
42
9
6
25
iki farklı ovulasyon testi aldım ikisinde de aynı sonuçlar çıkıyor yumurtlama günümü öğrenemiyorum. LH hormon testi sonucumu da ekledim acaba biraz yüksek olduğu için mi sürekli böyle çıkıyor.

Eklentiler

• IMG_6246.webp
    IMG_6246.webp
    12 KB · Görüntüleme: 267
  • IMG_6103.webp
    IMG_6103.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 206
  • IMG_5464.webp
    IMG_5464.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 190
  • IMG_5465.webp
    IMG_5465.webp
    63,9 KB · Görüntüleme: 212
  • IMG_6247.webp
    IMG_6247.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 251
iki farklı ovulasyon testi aldım ikisinde de aynı sonuçlar çıkıyor yumurtlama günümü öğrenemiyorum. LH hormon testi sonucumu da ekledim acaba biraz yüksek olduğu için mi sürekli böyle çıkıyor.
Benimde böyleydi. O yüzden hiç kullanamadım. Pcostan oluyormuş.

Pcos vb hiç bir şey yok hatta iki tarafta da 7 8 yumurta olduğunu ve çatladığını söylemişti doktor. Bütün hormonlarım da normal seviyede. Eşimde de hiç bi sorun çıkmadı 🙄

Ilk attığınız fotoğrafta ovulasyon testiniz pozitif gözüküyor sonrakiler de ise silikleşmiş LH hormonu dalgalanan bir hormon devamlı silik çıkması çok normal önemli olan c ile T çizgisinin aynı kırmızılıkta olması ve T çizgisi daha koyu kırmızı olması Umarım hayırlı sonuçlarımız olur 👩🏼‍🍼👣

Lh hormonu yüksek fsh kaç acaba oda önemli hormonlarda pko var sanırım havuç tüketebilirsiniz çatlama için çatlamamadan kaynaklı pik çıkıyorsa

Bu da bugün yaptığım test. İlk defa bugünkü testimde bariz T çizgisi koyu çıktı🤗

Eklentiler

• IMG_6252.webp
    IMG_6252.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 249
Varmı gelişme acaba merak ettim inşallah tutmuştur 🙏🏼

Back
X