- 27 Eylül 2023
- 42
- 9
- 6
- 25
- Konu Sahibi khaleesi066
iki farklı ovulasyon testi aldım ikisinde de aynı sonuçlar çıkıyor yumurtlama günümü öğrenemiyorum. LH hormon testi sonucumu da ekledim acaba biraz yüksek olduğu için mi sürekli böyle çıkıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde böyleydi. O yüzden hiç kullanamadım. Pcostan oluyormuş.iki farklı ovulasyon testi aldım ikisinde de aynı sonuçlar çıkıyor yumurtlama günümü öğrenemiyorum. LH hormon testi sonucumu da ekledim acaba biraz yüksek olduğu için mi sürekli böyle çıkıyor.
Pcos vb hiç bir şey yok hatta iki tarafta da 7 8 yumurta olduğunu ve çatladığını söylemişti doktor. Bütün hormonlarım da normal seviyede. Eşimde de hiç bi sorun çıkmadıiki farklı ovulasyon testi aldım ikisinde de aynı sonuçlar çıkıyor yumurtlama günümü öğrenemiyorum. LH hormon testi sonucumu da ekledim acaba biraz yüksek olduğu için mi sürekli böyle çıkıyor.
iki farklı ovulasyon testi aldım ikisinde de aynı sonuçlar çıkıyor yumurtlama günümü öğrenemiyorum. LH hormon testi sonucumu da ekledim acaba biraz yüksek olduğu için mi sürekli böyle çıkıyor.
Lh hormonu yüksek fsh kaç acaba oda önemli hormonlarda pko var sanırım havuç tüketebilirsiniz çatlama için çatlamamadan kaynaklı pik çıkıyorsaiki farklı ovulasyon testi aldım ikisinde de aynı sonuçlar çıkıyor yumurtlama günümü öğrenemiyorum. LH hormon testi sonucumu da ekledim acaba biraz yüksek olduğu için mi sürekli böyle çıkıyor.
En bastaki t daha koyu sonradaniki farklı ovulasyon testi aldım ikisinde de aynı sonuçlar çıkıyor yumurtlama günümü öğrenemiyorum. LH hormon testi sonucumu da ekledim acaba biraz yüksek olduğu için mi sürekli böyle çıkıyor.
En altakini şimdi yaptim yumurtlama varmiEn bastaki t daha koyu sonradan
Acilmaya baslamis
Evet çatlamış değerlendirin mutlakaEn altakini şimdi yaptim yumurtlama varmi
İşllha tutar cnm teşkurlerEvet çatlamış değerlendirin mutlaka
İncir suyu içmiştim çizgiyi görünce havuç suyuna başladım çok teşekkür ederimLh hormonu yüksek fsh kaç acaba oda önemli hormonlarda pko var sanırım havuç tüketebilirsiniz çatlama için çatlamamadan kaynaklı pik çıkıyorsa
Varmı gelişme acaba merak ettim inşallah tutmuşturiki farklı ovulasyon testi aldım ikisinde de aynı sonuçlar çıkıyor yumurtlama günümü öğrenemiyorum. LH hormon testi sonucumu da ekledim acaba biraz yüksek olduğu için mi sürekli böyle çıkıyor.
Yokmuş canımVarmı gelişme acaba merak ettim inşallah tutmuştur![]()
Hayırlısı olsun canımYokmuş canım