Ovulasyon testim ve belirtilerim

burcuozz123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
26
17
3
31
Merhabalar, adetim geçeli 17 gün oldu.Bu süreçte ovulasyon testti yaptığım her günü değerlendirdik.14. Günde sanıyorsam yumurtlama oldu çünkü test çok koyu çıktı.16. Günden itibaren inanılmaz yoğun kasık ağrısı çekiyorum.testlerim hep temiz çıktı ve ilk defa böyle bir ağrım var.bugün dayanamayıp hamilelik testi yaptım ama negatif.sizce sıkıntı nedir? Yumurtlamadan hemen sonra böyle bir sancı yaşayıp hamile kalan var mı??

Eklentiler

• 70ACFA66-77C2-4BD3-897A-C64ADBCA2A5C.webp
    70ACFA66-77C2-4BD3-897A-C64ADBCA2A5C.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 208
birde halsizlik var bugün bacağıma ağrı giriyor gibi oluyor karnımda acayip şişlik var covid oldum sandım baş ağrısı falan da olunca temiz çıktı herşey bekliyorum. döllenme olsa bile daha yerleşmemiştir ki sabah sabah akıntımda vardı doktorla takip ettik biz bu ay yumurtayı ilk defa bu kadar yoğun yumurtlama çekiyorum

Aynı durumdayım
birde halsizlik var bugün bacağıma ağrı giriyor gibi oluyor karnımda acayip şişlik var covid oldum sandım baş ağrısı falan da olunca temiz çıktı herşey bekliyorum. döllenme olsa bile daha yerleşmemiştir ki sabah sabah akıntımda vardı doktorla takip ettik biz bu ay yumurtayı ilk defa bu kadar yoğun yumurtlama çekiyorum
aynı durumdayım, inşallah erken döllenmedir ve hamileyizdir 🙏🏻

Back
X