• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok şiddetli yumurtlama ağrısı ??

Ben her ay yaşıyorum. Yani yumurtlarken gıdaklayasım geliyo acayip bir ağrı.

Döngüm 26 günde bir o yüzden benim erken olur belki de 🥰 bu ay ilk defa tam denedik ama Allahın hikmeti belirti aramak da yoruyor

Ben her ay yaşıyorum. Yani yumurtlarken gıdaklayasım geliyo acayip bir ağrı.
Bende her ay olmuyor yada ben ilk defa dikkat ediyorum 🤣 ama normalde regl sökülmesi yakınken oluyor batma ve ağrı yumurtlama haftasında ilk defa farkediyorum🙂

Döngüm 26 günde bir o yüzden benim erken olur belki de 🥰 bu ay ilk defa tam denedik ama Allahın hikmeti belirti aramak da yoruyor
Sana tavsiyem erken test yapma gecikme olmadan hiç o işlere girme moralin bozulmasın. Bizde geçen aydan beri deniyoruz bu ay ovülasyon testi ile denedik. 3 yıllık evliyiz başlarda istemiyorduk 4 5ay deneyip tekrar bırakmıştık (cilt için hap kullandığım için) şimdi tekrar başladık doktorum 3 ay sonra denemeye tekrar başlayabileceğimi söyledi. İnşallah hemen tutar isteyen herkesin sağlıklı ve hayırlı bi evladı olur 🌸🩷 beklemek çok zor ama sonucuna değecek😊

Sana tavsiyem erken test yapma gecikme olmadan hiç o işlere girme moralin bozulmasın. Bizde geçen aydan beri deniyoruz bu ay ovülasyon testi ile denedik. 3 yıllık evliyiz başlarda istemiyorduk 4 5ay deneyip tekrar bırakmıştık (cilt için hap kullandığım için) şimdi tekrar başladık doktorum 3 ay sonra denemeye tekrar başlayabileceğimi söyledi. İnşallah hemen tutar isteyen herkesin sağlıklı ve hayırlı bi evladı olur 🌸🩷 beklemek çok zor ama sonucuna değecek😊
Aminn aminnn🙏🙏🙏

Merhabalar, durumlarınız nasıl acaba bilgi alabilir miyim;? bende aynı kervandayım çünkü

Benimki kimyasala döndü ama ilk defa böyle belirtiler yaşadım.
çok geçmiş olsun, bende 2 ay önce dış gebelik yaşadım ilk gebeliklerde bu tarz sorunlar olabiliyormuş ama 2. gebeliklerimiz inşallah sağlıkla olur.

Back
X