Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pazar pazartesi 8liski oldu başka hangi günler olmali ilk kez piki yakaladim

Eklentiler

• 20210525_145242.webp
    20210525_145242.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 105
Pazar pazartesi 8liski oldu başka hangi günler olmali ilk kez piki yakaladim
Bugunu değerlendir testine devam et silikleşmeye başlarsa çatladı demektir.çatlamadan sonra da 2-3gunu değerlendir canım

Sag ol canim ama ustuste sıkıntı olur mu diye korkuyorum
Eğer eşiniz de spermle ilgili bir sorun yoksa yapılabilir diye biliyorum ama isterseniz günaşırı da yapabilirsiniz günleri kaçırmayın canım

Arkadaşlar mesela takvime gore Yumurtlama gunu cikmayip ovulasyon testinde takvimden oncesi ve sonrasi yumurtlamasını goren arkadaslarin yogun akıntısı veya agrisi oluyormu. Benim bu belirtiler hep takvime gore yumurtlama gunumde oluyor. Merak ettigim yumurtamasini testte gorup yogun akintisi olmayanda olabiliyor mu?

Arkadaşlar mesela takvime gore Yumurtlama gunu cikmayip ovulasyon testinde takvimden oncesi ve sonrasi yumurtlamasını goren arkadaslarin yogun akıntısı veya agrisi oluyormu. Benim bu belirtiler hep takvime gore yumurtlama gunumde oluyor. Merak ettigim yumurtamasini testte gorup yogun akintisi olmayanda olabiliyor mu?

Ben de bunu merak ediyorum ya konu olarak acsak daha mı çok kişi görür acaba.
Benim de telefonun takvimine göre yumurtlama belirtilerim alıntı oldu.
Ama ovulasyon testinde koyuluk göremedim henuz

Benim adetim düzenlidir 27 gunde bir. Ovulasyon testiyle takvimim uymadi. Dun oglen kasik agrimbasladi testim silikti canım. Aksam cinsel istekte belirginartis oldu ben mesela ordan anliyorum. Gece test yaptim yumurtlamam baslamis. Koyulasmis yani bugunde oglen iyice koyuydu bugun adetimin 12.gunu. yani takvime gore pazartesi yumurtluyorm.

Ben de bunu merak ediyorum ya konu olarak acsak daha mı çok kişi görür acaba.
Benim de telefonun takvimine göre yumurtlama belirtilerim alıntı oldu.
Ama ovulasyon testinde koyuluk göremedim henuz
Herkesin bedeni farkli bence en temizi ovulasyona guvenmek sonucta hormona gore yuruyor bu isler. Kiminin yumurtlama belirtileri oluyir ama aslinda yumurtlmyr kiminin belirtileri uzun suruyor. Bende mesela akinti 3 4gun suruyor ama ben cinsel istekten anliyorum inanilmaz istek gelince o 2gun degerli oluyor.

Yumurtlama mı acaba yardımcı olabilir misiniz

Eklentiler

• 6130FF2E-F115-41ED-A121-07255C971C1F.webp
    6130FF2E-F115-41ED-A121-07255C971C1F.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 18
  • EC8025B0-8547-4695-B4A3-51C4989CF674.webp
    EC8025B0-8547-4695-B4A3-51C4989CF674.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 20
Back
X