- 25 Mayıs 2021
- 505
- 480
- 33
- 32
- Konu Sahibi Mavilicicek32
Ovulasyon testim bugün iki cizgide koyu ama 2 gün önce ilişki oldu ve esim 1 hafta yok hamile kalabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet olabilir canım spermler 3-5 gun yaşayabiliyorOvulasyon testim bugün iki cizgide koyu ama 2 gün önce ilişki oldu ve esim 1 hafta yok hamile kalabilir miyim
Eger olursa kaç günde belli olur pekiEvet olabilir canım spermler 3-5 gun yaşayabiliyor
Yumurtlamadan 13 gün sonra test yapabilirsn canım. Erken gebelik testleri yle de 11.gunde felan sonuç alan.Eger olursa kaç günde belli olur peki
Bugunu değerlendir testine devam et silikleşmeye başlarsa çatladı demektir.çatlamadan sonra da 2-3gunu değerlendir canımPazar pazartesi 8liski oldu başka hangi günler olmali ilk kez piki yakaladim
Sag ol canim ama ustuste sıkıntı olur mu diye korkuyorumBugunu değerlendir testine devam et silikleşmeye başlarsa çatladı demektir.çatlamadan sonra da 2-3gunu değerlendir canım
Eğer eşiniz de spermle ilgili bir sorun yoksa yapılabilir diye biliyorum ama isterseniz günaşırı da yapabilirsiniz günleri kaçırmayın canımSag ol canim ama ustuste sıkıntı olur mu diye korkuyorum
Bilmiyoruz işte hiç baktirmadik bana baktırdım bisi yok gorunuyor ne yapsak bilemedim=/Eğer eşiniz de spermle ilgili bir sorun yoksa yapılabilir diye biliyorum ama isterseniz günaşırı da yapabilirsiniz günleri kaçırmayın canım
Sen gene dene olmadı diğer aya gidersiniz doktra canımBilmiyoruz işte hiç baktirmadik bana baktırdım bisi yok gorunuyor ne yapsak bilemedim=/
Canım yumrtlama olmuş akıntından filan da hissedersin değerlendir bugunü testine silikleşme olana kadar devam et o günleri de değerlendir
Ben de bunu merak ediyorum ya konu olarak acsak daha mı çok kişi görür acaba.Arkadaşlar mesela takvime gore Yumurtlama gunu cikmayip ovulasyon testinde takvimden oncesi ve sonrasi yumurtlamasını goren arkadaslarin yogun akıntısı veya agrisi oluyormu. Benim bu belirtiler hep takvime gore yumurtlama gunumde oluyor. Merak ettigim yumurtamasini testte gorup yogun akintisi olmayanda olabiliyor mu?
Benim adetim düzenlidir 27 gunde bir. Ovulasyon testiyle takvimim uymadi. Dun oglen kasik agrimbasladi testim silikti canım. Aksam cinsel istekte belirginartis oldu ben mesela ordan anliyorum. Gece test yaptim yumurtlamam baslamis. Koyulasmis yani bugunde oglen iyice koyuydu bugun adetimin 12.gunu. yani takvime gore pazartesi yumurtluyorm.Arkadaşlar mesela takvime gore Yumurtlama gunu cikmayip ovulasyon testinde takvimden oncesi ve sonrasi yumurtlamasını goren arkadaslarin yogun akıntısı veya agrisi oluyormu. Benim bu belirtiler hep takvime gore yumurtlama gunumde oluyor. Merak ettigim yumurtamasini testte gorup yogun akintisi olmayanda olabiliyor mu?
Herkesin bedeni farkli bence en temizi ovulasyona guvenmek sonucta hormona gore yuruyor bu isler. Kiminin yumurtlama belirtileri oluyir ama aslinda yumurtlmyr kiminin belirtileri uzun suruyor. Bende mesela akinti 3 4gun suruyor ama ben cinsel istekten anliyorum inanilmaz istek gelince o 2gun degerli oluyor.Ben de bunu merak ediyorum ya konu olarak acsak daha mı çok kişi görür acaba.
Benim de telefonun takvimine göre yumurtlama belirtilerim alıntı oldu.
Ama ovulasyon testinde koyuluk göremedim henuz