Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canım bu arada hayırlı olsun bende bu ay denicem ilk kez 🙏🏻
InsaAllah en yakin zamanda nasip olur canım gebelik. Yumurtlama gununu ve catlama gununu ayri ayri değerlendirmeyi unutma. Elbet birinde bulusacaktirlar. Hayirli haberlerini bekliyor olacağım.

Ilk ovu. Denememdi. Hicbir deneyimim yoktu.o ilk attığım gunu değerlendirdik bir de catlamisti o gunu. Ve aradan 9 gun geçtikten sonra hamile oldugumu öğrendim 🥰🤲🤲 elhamdulillah. İsteyen herkese nasip olsun insaallah rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda
1gün ilişki bi gün ara mı verdiniz

Kızlar bu dündü. Nasıl sizce ? Bide sabah test yaparım

Eklentiler

• IMG_20210806_113756.webp
    IMG_20210806_113756.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 97
Evet canim ama ben iki gun yumurtlama sonra catlama gordum. Ama senin yumurtlama gunun bir gun sürüyorsa sen ust uste iki gunu de degerlendir
O zaman 6 saatte bir test yapıp kontrol edeym çatlamayı görünce hemen mi oldu ilişki peki

Yumurta catladiktan sonra 24 saat süreyle yaşayabiliyor o yuzden endişe etme aksam olsun sabah olsun fark etmez o gunu değerlendir insaAllah tutunur
En sondaki şimdi yaptım pik değil mii

Eklentiler

• 20210808_141814~2.webp
    20210808_141814~2.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 70
Yumurta catladiktan sonra 24 saat süreyle yaşayabiliyor o yuzden endişe etme aksam olsun sabah olsun fark etmez o gunu değerlendir insaAllah tutunur
Merhaba 🙋‍♀️ Siz hamileliğinizi nasıl öğrendiniz acaba kan mi verdiniz çok kısa sürede öğrenmişsiniz gibi geldi bana benim adetime tam 1 hafta var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 6 güne kadar gösteriyormuş ben testi yaptığımda 8 gün vardı ama bilemiyorum gerçekten negatif mi diye

Merhaba 🙋‍♀️ Siz hamileliğinizi nasıl öğrendiniz acaba kan mi verdiniz çok kısa sürede öğrenmişsiniz gibi geldi bana benim adetime tam 1 hafta var dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 6 güne kadar gösteriyormuş ben testi yaptığımda 8 gün vardı ama bilemiyorum gerçekten negatif mi diye
8 gun varken cikmaz mumkjnati yok 2 gun sonra tekrarlauin ben tam 6 gun kala öğrendim predictor erken gebelik testi ile ve sonra hemen kan verdim 6 beta hcg cikti düşünün 6 hcgyi bile gösteriyor predictor. 2 gun sonra bu markayı alip denemenizi tavsiye ederim

Back
X