- 14 Şubat 2015
- 857
- 473
- 123
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
Pik yapmış gibi eşinde sperm sorunu yoksa bugün değerlendirin yarın büyük ihtimalle yumurtlama olur yarın da aynı şekilde değerlendirin diğer günler çatlar zaten hayırlı haberlerle inşallahMerhabalar KK , ovülasyon testim aşağıda 2 aydır deniyoruz olmadı. Bugün koyulaşma gördüm. Yorumlar mısınız?
Yaaa çok teşekkür ederim inşallah sonucu yazarım burayaPik yapmış gibi eşinde sperm sorunu yoksa bugün değerlendirin yarın büyük ihtimalle yumurtlama olur yarın da aynı şekilde değerlendirin diğer günler çatlar zaten hayırlı haberlerle inşallah
T ÇİZGİSİ C KADAR KOYU OLACAK O ZAMAN YUMURTLAMA OLUR SANIRIM SİZİN AZ KALMIŞ.BİR-İKİ DÜNE YUMURTLARSINIZ.YUMURTAMA PİK OLUNCA C VE T İKİSİDE KOYU OLUNCA BİRLİKTE OLUCAKSINIZ.PİK SONRASI ERTESİ GÜN TEST YAPIN SİLİKLEŞMİŞ OLUCAK BUDA CATLAMA OLUYOR O GÜNDE BİRLİKTE OLUN...BAZEN PİK İKİ GÜN SÜRÜYOR PANİK YAPMAYIN NORMAL..PİK OLUNCA C VE T KOYU OLUNCA YANİ O GÜN VE ONDAN SONRA Kİ BİKAÇ GÜN BİRLİKTE OLUNMrb arkadaşlar bende bu ay ovulasyon testine basladim pko lüyum.32 34 38 karma karışık bi dongum var.ne zaman yumurtluyorum anlayamıyorum.banada yardimci olabilirmisiniz.testten hic bisey anlamiyorum.
Cok tsk ederim canim hepiniz çok yardimci oldunuzT ÇİZGİSİ C KADAR KOYU OLACAK O ZAMAN YUMURTLAMA OLUR SANIRIM SİZİN AZ KALMIŞ.BİR-İKİ DÜNE YUMURTLARSINIZ.YUMURTAMA PİK OLUNCA C VE T İKİSİDE KOYU OLUNCA BİRLİKTE OLUCAKSINIZ.PİK SONRASI ERTESİ GÜN TEST YAPIN SİLİKLEŞMİŞ OLUCAK BUDA CATLAMA OLUYOR O GÜNDE BİRLİKTE OLUN...BAZEN PİK İKİ GÜN SÜRÜYOR PANİK YAPMAYIN NORMAL..PİK OLUNCA C VE T KOYU OLUNCA YANİ O GÜN VE ONDAN SONRA Kİ BİKAÇ GÜN BİRLİKTE OLUN
11 gibi sivi alımını kesip 13de yapıyordum canm ben yanlış yapmıyorsun yaniCok tsk ederim canim hepiniz çok yardimci oldunuzovulasyon testini öğlen yapiorum.yani soyle deyim cok afedersin sabah ilk ıdrarımı yapiyorum.sonra 2 saat sivi almiorum ovulasyon testimi yapiorum 12 gbi yanlis yapmiorum degilmi canim
Saol canim benimm11 gibi sivi alımını kesip 13de yapıyordum canm ben yanlış yapmıyorsun yani
Canım bende tecrübesizim bu konuda ama 17-18-19 unu değerlendirseydin. Ben öyle yaptım.Kızlar bugunku testimi degerlendirebilirmisiniz sanki daha açık oldu gbi bugun koyu degilde.bi kac kez çekip attim belki goruntu ii değildir diye.dun aksam aşırı bi kasik agrim vardi.halada kasik agrim var.yumurtammi büyüyor dun catladimi yada
Canım benim yumurtlamadan bir iki gün sonra göğüs hassasiyetim başladı ve aşırı büyüme oldu. Eşim bile adet mi olacaksın acaba dedi. Adetime daha var 1 hafta kala başlardı normalde. Bu durum anormal mi ?Pik yapmış gibi eşinde sperm sorunu yoksa bugün değerlendirin yarın büyük ihtimalle yumurtlama olur yarın da aynı şekilde değerlendirin diğer günler çatlar zaten hayırlı haberlerle inşallah
Cok tsk ederim canimmCanım bende tecrübesizim bu konuda ama 17-18-19 unu değerlendirseydin. Ben öyle yaptım.
İnşallahh canım hepimiz inşallah.Cok tsk ederim canimminsallah sende bir an önce guzel haberini alirsin
Ben değerlendiremedim canim malesefİnşallahh canım hepimiz inşallah.Pik yaptıktan sonra değerlendirdiğinde vücudunda değişiklik oldu mu ?
Yaaa tüh.. Önümüzdeki ay değerlendirirsin inşallah canım. Üzülme.Ben değerlendiremedim canim malesefesim il disinda calisiyo.ona söyleyecektim izin alıp gelecekti.ben daha koyulasir diye düşünüyordum o yüzden bir iki gün daha yapiyim dedim testi.sonra rengi açılmaya başladı kaçırdım malesef.yumurtam muhtemelen 19 uncu testi yaptığımda çatladı.asiri kasik agrim vardi cunku
Insallah canimYaaa tüh.. Önümüzdeki ay değerlendirirsin inşallah canım. Üzülme.
Hayırlısı canım, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinInsallah canimyumurtlama günleri aydan ayada degisiyo sanirim.test yapmaya devam yani hakkımızda hayırlısı olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?