Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugunku testim sanirim ben 19 unda yumurtladim 20 sinde çatladım degerlendirebilirmjsiniz rica etsem:KK43:ama ben 21 22 degerlendirebildim esimle :KK43:( yada daha yumurtlamadimmiki
Peki değerlendirdikten sonra vücudunda şişme oldu muu ?

Pik yapmış gibi eşinde sperm sorunu yoksa bugün değerlendirin yarın büyük ihtimalle yumurtlama olur yarın da aynı şekilde değerlendirin diğer günler çatlar zaten hayırlı haberlerle inşallahHoppa
Size sorum olacak , ben ovülasyon testiyle bu ay değerlendirdim normalde uygulamalardan 3 gün erken yumurtlamam oldu. Değerlendirmeden sonra göğüslerde hiç olmadığı kadar şişme oldu , adetime 4 gün kaldı test yaptım dayanamayıp negatif. Ama kasıklarda ince sızım var ara ara ve beyaz akıntım devam ediyor. Erken yumurtlama olduğundan gebelik şansı düşük mü olur?

Size sorum olacak , ben ovülasyon testiyle bu ay değerlendirdim normalde uygulamalardan 3 gün erken yumurtlamam oldu. Değerlendirmeden sonra göğüslerde hiç olmadığı kadar şişme oldu , adetime 4 gün kaldı test yaptım dayanamayıp negatif. Ama kasıklarda ince sızım var ara ara ve beyaz akıntım devam ediyor. Erken yumurtlama olduğundan gebelik şansı düşük mü olur?
erken yumurtlamanın şansı düşürdüğünü zannetmiyorum bir kaç gün daha bekle belki geç döllenme olmuş olabilir

İyi düşün iyi olsun bu ay tutmazsa bile ovulasyon çok başarılı birdaha denersin bir gebenin günlüğü yumurtlama masajlarını da yap 🥰
İnşallahhh olana kadar artık deneyeceğim :KK200: Evet takip ediyorum deneyeyim onu da olmazsa bu ay :KK15:

Back
X