• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik yapmış gibi eşinde sperm sorunu yoksa bugün değerlendirin yarın büyük ihtimalle yumurtlama olur yarın da aynı şekilde değerlendirin diğer günler çatlar zaten hayırlı haberlerle inşallahHoppa
Size sorum olacak , ben ovülasyon testiyle bu ay değerlendirdim normalde uygulamalardan 3 gün erken yumurtlamam oldu. Değerlendirmeden sonra göğüslerde hiç olmadığı kadar şişme oldu , adetime 4 gün kaldı test yaptım dayanamayıp negatif. Ama kasıklarda ince sızım var ara ara ve beyaz akıntım devam ediyor. Erken yumurtlama olduğundan gebelik şansı düşük mü olur?

Size sorum olacak , ben ovülasyon testiyle bu ay değerlendirdim normalde uygulamalardan 3 gün erken yumurtlamam oldu. Değerlendirmeden sonra göğüslerde hiç olmadığı kadar şişme oldu , adetime 4 gün kaldı test yaptım dayanamayıp negatif. Ama kasıklarda ince sızım var ara ara ve beyaz akıntım devam ediyor. Erken yumurtlama olduğundan gebelik şansı düşük mü olur?
erken yumurtlamanın şansı düşürdüğünü zannetmiyorum bir kaç gün daha bekle belki geç döllenme olmuş olabilir

Back
X