Gerçekten mi çok korkmuştum çatlamayacak diye çok şükür RabbimeEvet olmuş canım degerlendir
Peki nasıl anladınız ben bakıyorum ama anlayamıyorum ilk kez yaptım dahaEvet olmuş canım degerlendir
Ben ikisini de anlayamıyorum canımKaset testlerde t cozgisi c çizgisinden daha koyu oluyor. Ama bunu almamiyirum ben
Hergun yaptığınız testi sırası ile koyarsanız aslında daha net anlaşılır. Regl gununuze var mıydı birdeKızlar yumurta çatladıktan hemen sonra adet olan var mı .. benimki ovulasyon testine göre dün çatladı ama bugün adet oldum galiba
2. Cizgi siliklesene kadar gün aşırı değerlendirin canımBenim testime de bakar mısınız?
Tahminimce daha 9 gün var adetimeHergun yaptığınız testi sırası ile koyarsanız aslında daha net anlaşılır. Regl gununuze var mıydı birde
Bugün adet olucakmışım gibi kan geldi ama dün ve ondan önceki gün de çamur gibi geliyordu18. Günden beri iki çizgi koyulugu bana aynı geldi canım henüz çatlamadı mi acaba yumurta.
Dün yaptım ama negatif çıktı zaten 9 gün var daha adetimeBı hamilelik testi yapar mısınız hamile olabilirsiniz
Bir de 20 Haziranı yumurtlama olarak saydık ve sadece 2 gün ilişki oldu dün çatlama oldu diye biliyodum fakat ilişki olmadı .. sanırım adet olucamBı hamilelik testi yapar mısınız hamile olabilirsiniz
Daha 9 gün varsa kan testi yapmalısınız çünkü hepsi pik görünüyor ya çatlama olmuyor ya da hamilesiniz hormon artmışDün yaptım ama negatif çıktı zaten 9 gün var daha adetimel
Sanırım çatlama olmuyor ..bilmiyorum doktora görünmeden önce biraz daha beklerim galibaDaha 9 gün varsa kan testi yapmalısınız çünkü hepsi pik görünüyor ya çatlama olmuyor ya da hamilesiniz hormon artmış
İsterseniz bı doktora görünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?