- 14 Mayıs 2022
- 493
- 205
- 23
Çatlama iğnesi olurdun ama tabi sen bilirsinSanırım çatlama olmuyor ..bilmiyorum doktora görünmeden önce biraz daha beklerim galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çatlama iğnesi olurdun ama tabi sen bilirsinSanırım çatlama olmuyor ..bilmiyorum doktora görünmeden önce biraz daha beklerim galiba
Ben doktora sordum ama iğneye gerek yok ultrasonda bakalım yeterli dediÇatlama iğnesi olurdun ama tabi sen bilirsin
Canım bugün değerlendir yarın kesin koyu çıkıcak testin yarında değerlendirKizlar ovulasyon testime bakarmisiniz anlamiorum![]()
Canim mrb.ayin 2 sinde net yumurtlamayı gördüm.3 undede catladi.emin olmak için 5 gün sonra progesteron a baktırdım.bi hafta brkleyemedim bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var.ondada drlar grevdeydi bayram girmeden yaptıriyim iyi kotu bı değer öğrenirim dedim.deger o kadar düşük ciktiki.0.01. bu ay estrofem ve klomen kullanmıştım hemde.regli dönemimde 32 38 gün arasında değişiyor.bugun hafif lekem geldi.ama bugün daha26. Günüm ben hiç bu kadar kısa zamanda regli olmadım kahverengi lekem geldi anlamadımCanım bugün değerlendir yarın kesin koyu çıkıcak testin yarında değerlendir
Yerleşme kanaması olabilir canım farklı renklerde olabiliyor hayırlısı olsun hakkında güzel haberlerle gelirsinCanim mrb.ayin 2 sinde net yumurtlamayı gördüm.3 undede catladi.emin olmak için 5 gün sonra progesteron a baktırdım.bi hafta brkleyemedim bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var.ondada drlar grevdeydi bayram girmeden yaptıriyim iyi kotu bı değer öğrenirim dedim.deger o kadar düşük ciktiki.0.01. bu ay estrofem ve klomen kullanmıştım hemde.regli dönemimde 32 38 gün arasında değişiyor.bugun hafif lekem geldi.ama bugün daha26. Günüm ben hiç bu kadar kısa zamanda regli olmadım kahverengi lekem geldi anlamadımdaha reglime 10 gün var normalde
Yaaa canimm inşallah oyledir ama progesteron um çok düşük çıktı yumurtlamadan 5 gün sonra yaptırdım acaba o yuzdenmiki normalde 1 hafta sonra bakılması gerekiomus.sabahtan bu yana 2 kez lavoboya çıktım çok az kahverengi leke gelmiş yine ama kanama degilYerleşme kanaması olabilir canım farklı renklerde olabiliyor hayırlısı olsun hakkında güzel haberlerle gelirsin![]()
Bunun hakkında pek bilgim yok size ne desem yalan olurYaaa canimm inşallah oyledir ama progesteron um çok düşük çıktı yumurtlamadan 5 gün sonra yaptırdım acaba o yuzdenmiki normalde 1 hafta sonra bakılması gerekiomus.sabahtan bu yana 2 kez lavoboya çıktım çok az kahverengi leke gelmiş yine ama kanama degil
Saol canimmBunun hakkında pek bilgim yok size ne desem yalan olur![]()
Canim çok erken test yaptırmışsin.Yaaa canimm inşallah oyledir ama progesteron um çok düşük çıktı yumurtlamadan 5 gün sonra yaptırdım acaba o yuzdenmiki normalde 1 hafta sonra bakılması gerekiomus.sabahtan bu yana 2 kez lavoboya çıktım çok az kahverengi leke gelmiş yine ama kanama degil
Oylemi yaaa erkenmi diyosun canim lekelenmem var 3 gündür.ama çok az açık kahverengi geliyo.adetmi olacam acaba dedim ama yok değil.adetime de 7 gün var takvime gore.bir dahaki progesteronuma baktirsamCanim çok erken test yaptırmışsin.