Ilk kez mi ovulasyon testi yaptınız bu ay? Ya daha koyulaşır ya da silikleşir. T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olunca pik. Pikten sonra t çizgisinde silikleşme de çatlama demek oluyor. Başka testler de olsa kıyas etmek ve yorumlamak daha iyi oluyor. İlk kez yaptıysanız ya pike çok yakın ya da pik olmuştur ve çatlamıştır. Silikleşip, koyulaşmasına göre anlarsınız.Doktor yumurtan bugun yarin catlayabilir dedi ovulasyon testi yaptım ama yorumlarmisiniz sanki daha pik e var Eki Görüntüle 3326589
Bu ay ilk kezIlk kez mi ovulasyon testi yaptınız bu ay? Ya daha koyulaşır ya da silikleşir. T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olunca pik. Pikten sonra t çizgisinde silikleşme de çatlama demek oluyor. Başka testler de olsa kıyas etmek ve yorumlamak daha iyi oluyor. İlk kez yaptıysanız ya pike çok yakın ya da pik olmuştur ve çatlamıştır. Silikleşip, koyulaşmasına göre anlarsınız.
Bu ay ilk kezIlk kez mi ovulasyon testi yaptınız bu ay? Ya daha koyulaşır ya da silikleşir. T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olunca pik. Pikten sonra t çizgisinde silikleşme de çatlama demek oluyor. Başka testler de olsa kıyas etmek ve yorumlamak daha iyi oluyor. İlk kez yaptıysanız ya pike çok yakın ya da pik olmuştur ve çatlamıştır. Silikleşip, koyulaşmasına göre anlarsınız.
Farklı markalar mı kullanıyorsunuz? Yoksa aynı markada mı farklı farklı çıktığını söylemek istediniz?Bu ay ilk kez
Dun doktorum dedi catlamasina az kalmış diye ama ovulasyon testleri farklı farklı biri koyu gösteriyor başka test silik hangisi güvenilir anlamadım
Farklı 2 markaFarklı markalar mı kullanıyorsunuz? Yoksa aynı markada mı farklı farklı çıktığını söylemek istediniz?
Hassasiyetleri farklı olur o yüzden renk koyuluğunu aynı göstermez. Aynı marka kullanmanızı tavsiye ederim.Farklı 2 marka
Tabsiye ettiğiniz bir marka var miHassasiyetleri farklı olur o yüzden renk koyuluğunu aynı göstermez. Aynı marka kullanmanızı tavsiye ederim.
Merhaba benim de testim için yorumlama yapabilir misiniz ayni koyulukta gibi geliyor ama emin olamıyorumIlk kez mi ovulasyon testi yaptınız bu ay? Ya daha koyulaşır ya da silikleşir. T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olunca pik. Pikten sonra t çizgisinde silikleşme de çatlama demek oluyor. Başka testler de olsa kıyas etmek ve yorumlamak daha iyi oluyor. İlk kez yaptıysanız ya pike çok yakın ya da pik olmuştur ve çatlamıştır. Silikleşip, koyulaşmasına göre anlarsınız.
Merhaba t c ye göre biraz silik ama bugün yarın daha koyulasabilir test yapmaya devam edinMerhaba bende dün ve bugün test yaptım acaba pik oldu mu yardımcı olabilir misiniz ilk defa yapıyorum
Hangi marka test kullanıyorsunuzMerhaba benim de testim için yorumlama yapabilir misiniz ayni koyulukta gibi geliyor ama emin olamıyorum
Teşekkür ederimMerhaba t c ye göre biraz silik ama bugün yarın daha koyulasabilir test yapmaya devam edin
Daha yeni başladım o yüzden emin olamıyorum laboquik test ve ferritilty jel aldım deniyoruz inşallah tek tüpüm alındı hsg çekildi bu hafta tüpüm acıkmış ama çocuk sahibi olamadık 4 yıldırHangi marka test kullanıyorsunuz
Herhangi düşük, kimyasal gebelik geçirdiniz miDaha yeni başladım o yüzden emin olamıyorum laboquik test ve ferritilty jel aldım deniyoruz inşallah tek tüpüm alındı hsg çekildi bu hafta tüpüm acıkmış ama çocuk sahibi olamadık 4 yıldır
Dış gebelik oldu geçen sene ameliyat oldumHerhangi düşük, kimyasal gebelik geçirdiniz mi
Gecmis olsunDış gebelik oldu geçen sene ameliyat oldum
Laboquick kullanabilirsiniz. Ama aynı marka kullanın doğru değerlendirebilmek adına.Tabsiye ettiğiniz bir marka var mi
Pikmidir sizceIlk kez mi ovulasyon testi yaptınız bu ay? Ya daha koyulaşır ya da silikleşir. T çizgisi c çizgisi kadar ya da daha koyu olunca pik. Pikten sonra t çizgisinde silikleşme de çatlama demek oluyor. Başka testler de olsa kıyas etmek ve yorumlamak daha iyi oluyor. İlk kez yaptıysanız ya pike çok yakın ya da pik olmuştur ve çatlamıştır. Silikleşip, koyulaşmasına göre anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?