Ovulasyon testim

Elifadaelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2019
70
13
88
41
Merhabalar 22 Şubat adet başlangıç bitiş 27 28subatta ilkkez
IMG20240305092312.webp
ovulasyon testi yapmaya başladım ama hep çift çizgi sorun ne acaba yaşayan vatmi bu durumu

En koyu 2.olan 1mart çizgileri aynı eşitlikte lh hormonu dalgalanan bir hormon silik çıkması normal önemli olan c ile t çizgisi aynı renk pozitif veya t çizgisi cden daha koyu renk olursa pik bunları yakalamak senin yumurta 1martta pozitif gözüküyor sonra catlamaya başlamış umarım degerlendrmissin dır sağlıklı sonuçlarımız olsun

En koyu 2.olan 1mart çizgileri aynı eşitlikte lh hormonu dalgalanan bir hormon silik çıkması normal önemli olan c ile t çizgisi aynı renk pozitif veya t çizgisi cden daha koyu renk olursa pik bunları yakalamak senin yumurta 1martta pozitif gözüküyor sonra catlamaya başlamış umarım degerlendrmissin dır sağlıklı sonuçlarımız olsun
Teşekkür ederim catladiktan sonrada bukadar koyu çıkması normalmi cogukez ovulasyon testleriyle karşılaştım guruplarda çok silikti benim bir marttan sonra çok hafif siliklesme yani catlama olmuş öylemi

Teşekkür ederim catladiktan sonrada bukadar koyu çıkması normalmi cogukez ovulasyon testleriyle karşılaştım guruplarda çok silikti benim bir marttan sonra çok hafif siliklesme yani catlama olmuş öylemi
Sizde pcos falan varmi? Ben en koyu 1martta gördüm testinizde birde strip testlerin kalitesini beğenmiyorum laboquick daha güvenilir umarım tutar buarada koyu değil silik çıkmış en koyu yani tcizgisi 1mart yani olamaz yeterli büyümüş bu testler yumurta gününü bulmak için önemli çatlayıp catlamadigini yumurtlamadan 7.8.9 günlerinden Birgül progesteron hormonu testi yapın kandan 3ve üzeri ise o ay yumurtlama olmus ve çatlamış demektir 🤲🏻
Misal bende hep servikal mukus takibi yaparım testlere başlarım mukus gördükten 2.gun yumurta büyüyor ama catlamiyor progesteron değerim hep dusuk bu yüzden doktor bana ilaç verdi birde test yaptığınızda pik veya pozitif gördüğünüzde estradiol değeriniz baktığın kandan 190 ve üzeri ise yeterli boyuta ulaşmış sağlıklı bir yumurta var demektir bir gebenin günlüğü ebru hanım var instagramda onun videolarinada bir göz atın derim

Sizde pcos falan varmi? Ben en koyu 1martta gördüm testinizde birde strip testlerin kalitesini beğenmiyorum laboquick daha güvenilir umarım tutar buarada koyu değil silik çıkmış en koyu yani tcizgisi 1mart yani olamaz yeterli büyümüş bu testler yumurta gününü bulmak için önemli çatlayıp catlamadigini yumurtlamadan 7.8.9 günlerinden Birgül progesteron hormonu testi yapın kandan 3ve üzeri ise o ay yumurtlama olmus ve çatlamış demektir 🤲🏻
Misal bende hep servikal mukus takibi yaparım testlere başlarım mukus gördükten 2.gun yumurta büyüyor ama catlamiyor progesteron değerim hep dusuk bu yüzden doktor bana ilaç verdi birde test yaptığınızda pik veya pozitif gördüğünüzde estradiol değeriniz baktığın kandan 190 ve üzeri ise yeterli boyuta ulaşmış sağlıklı bir yumurta var demektir bir gebenin günlüğü ebru hanım var instagramda onun videolarinada bir göz atın derikadi

Yani pcos varmı bilmiyorum adetlerim düzenli 4 ay önce kürtaj oldum kalbi durmuştu bebegimin kontrol oldum kadın doğuma kış miyom hicbirsey olmadığını soyledi

Yani pcos varmı bilmiyorum adetlerim düzenli 4 ay önce kürtaj oldum kalbi durmuştu bebegimin kontrol oldum kadın doğuma kış miyom hicbirsey olmadığını soyledi

Pcos un belirtileri varmı acaba

Lh testi devamlı koyu gözüküyor dediğiniz için sordum pcos lularda genelde öle oluyormus ama senin doktor gormediyse yumurtalar temizdir kaybıniz için üzgünüm Rabbım sağlıklı sonuçlar ile müjdeleyiniz bizleri

Adetimin 10. Günündeyim yani ilk gününden sayarsak 10. Gün olmuş oluyor. Dün yaptığım testide bugün yaptığım 3 testide ekliyorum. Dün silikken bugün birden pik yapmadı garip geldi sizde yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_3619.webp
    IMG_3619.webp
    33 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_3620.webp
    IMG_3620.webp
    64,5 KB · Görüntüleme: 43
Adetimin 10. Günündeyim yani ilk gününden sayarsak 10. Gün olmuş oluyor. Dün yaptığım testide bugün yaptığım 3 testide ekliyorum. Dün silikken bugün birden pik yapmadı garip geldi sizde yorumlar mısınız
Gördüğüm kadarıyla sizdede erken yumurtlama olmuş t çizgisi daha koyu yumurta çatlayacak bugün yarın benimde yumurtlama erken oldu 1 Mart'ta hepsinden koyu görünüyor ama gün geçtikçe siliklesmedi fazla bende birşey anlayamadım yaptığım testledden🙄

Pembe taraftakı c çizgisi mi ?

Gittikçe siliklesti yavaş siliklesme ne anlama geliyor acaba iyimi kötümü çünkü gördüğüm testler 1 gün tam pik ertesigun siliklesmisti inşallah benim durum normaldir

Back
X