• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testim??

elif yagmur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2025
64
11
3
27
Kızlar 13 sat tarihi pcosum var sizce pik olmuş mu ben hiç bişe anlamadım bu testtlerden yardım edin😓

Eklentiler

• IMG_0220.webp
    IMG_0220.webp
    88,2 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba hanımlar bende ileri derece pcosluyum sat 23 Mayıs adet bitince bu testlere başladım bakalım yumurtlama yakalayabilecekmiyim bugün adetin 9. Günü

Eklentiler

• IMG_5810.webp
    IMG_5810.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 41
Bu arada asla ilaçsız adet olamıyordum 10 kilo verdim karışık vitamin hapı içtim iki aydır kendiliğimden adet olmaya başladım bu testleri denemenin kendimce faydalı olabileceğine inandım aldım bakalım hayırlısı

En son 26 may usg de 18 mm di inşallah çatlarda kist olmaz
Bugün yarın çatlar bol bol çiğ havuç yiyin kaynatın o şekilde de için pcosta olgunlaşmış yumurta daha kolay çatlar demişti benim doktorum çünkü bizdeki lh maşallah bir artar çatlatır onu rahat ol pcosta yumurta olgunlaştırmak çok zor maşallah sizinki ne güzel olğunlaşmış çatlamasını sıkıntı etmeyin çatlar o önemli olan değerlendirebilmek ve tüplerinizin açık olması canım

Bugün yarın çatlar bol bol çiğ havuç yiyin kaynatın o şekilde de için pcosta olgunlaşmış yumurta daha kolay çatlar demişti benim doktorum çünkü bizdeki lh maşallah bir artar çatlatır onu rahat ol pcosta yumurta olgunlaştırmak çok zor maşallah sizinki ne güzel olğunlaşmış çatlamasını sıkıntı etmeyin çatlar o önemli olan değerlendirebilmek ve tüplerinizin açık olması canım
Teşekkür ederim canım

Back
X