- 21 Nisan 2025
- 64
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi elif yagmur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle gördüm 18 mm yumurta vardı en son boyutu iyi mi acaba çatlarmı29 mayısı pik gibi gördüm bilmiyorum belki de görüntünün kalitesindendir
Hiçbirisi pik değil gibiKimse yokmu kızlar![]()
Bende pkosum bu şekilde pik olmamış canım bak bu şekilde oluyoryumurtam vardı oysaki demekki çatlamayacak
Sizin sondan 3.pik gibiBende pkosum bu şekilde pik olmamış canım bak bu şekilde oluyor
2 gün oldu pik sonra çatlama oldu şuan günümü bekliyorum tahlil içinSizin sondan 3.pik gibi
Ne güzel canım İnşallah gönlünce olur herşey benim içinde dua edermisin artık başka çarem kalmadı dua dan başka2 gün oldu pik sonra çatlama oldu şuan günümü bekliyorum tahlil için![]()
Rabbim herkesin gönlüne göre versin çok ediyorum emin olun bu yolda olanlaraNe güzel canım İnşallah gönlünce olur herşey benim içinde dua edermisin artık başka çarem kalmadı dua dan başka
Herşeyi deniyorum canım tüm tuşlara bastım diyebilirimRabbim herkesin gönlüne göre versin çok ediyorum emin olun bu yolda olanlara
Ama pkosunuz varsa bir inofolik yardımı ile de başarabilirsin
Umudunuzu yitirmeyin ben yitirdiğim gün yumurtlamı mı gördümHerşeyi deniyorum canım tüm tuşlara bastım diyebilirim
Çatlaması uzayabilir 20 küsür cm e kadar büyür daha bir kaç gün sonra çatlar gibi geldiKimse yokmu kızlar![]()
En son 26 may usg de 18 mm di inşallah çatlarda kist olmazÇatlaması uzayabilir 20 küsür cm e kadar büyür daha bir kaç gün sonra çatlar gibi geldi
Bugün yarın çatlar bol bol çiğ havuç yiyin kaynatın o şekilde de için pcosta olgunlaşmış yumurta daha kolay çatlar demişti benim doktorum çünkü bizdeki lh maşallah bir artar çatlatır onu rahat ol pcosta yumurta olgunlaştırmak çok zor maşallah sizinki ne güzel olğunlaşmış çatlamasını sıkıntı etmeyin çatlar o önemli olan değerlendirebilmek ve tüplerinizin açık olması canımEn son 26 may usg de 18 mm di inşallah çatlarda kist olmaz
Teşekkür ederim canımBugün yarın çatlar bol bol çiğ havuç yiyin kaynatın o şekilde de için pcosta olgunlaşmış yumurta daha kolay çatlar demişti benim doktorum çünkü bizdeki lh maşallah bir artar çatlatır onu rahat ol pcosta yumurta olgunlaştırmak çok zor maşallah sizinki ne güzel olğunlaşmış çatlamasını sıkıntı etmeyin çatlar o önemli olan değerlendirebilmek ve tüplerinizin açık olması canım