Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz yumurtlama olmamış canımKızlar bakarmısınız yumurtama varmı
Henüz pik değilKızlar benim testime de bakar mısınız? Dün iki kere birliktelik oldu. Gelen akıntı şeffaf gibi ama içerde kalan meni mi kendi akıntım mı bilemedim. Test yaptım ya yumurtlama ya da çok az kalmış. Yorumlarınız sevinirim![]()
leydii69
nryyy Eki Görüntüle 3602276
M msllna iki cizgi de aynı koyulukta veya t çizgisi c çizgisinden daha koyu olmalı canım sıvı alımına dikkat ederek testini yapmaya devam et umarım yumurtlamayı güzelce görürsün örnek olması için kendi testimi atayım 28 Mayıs pik mesela
Eki Görüntüle 3602244
Rica ederim ne demekTeşekkür ederim canım çok güzel anlatmışsın
Pik olmak üzere bugünü de yarını da değerlendirin.(gün içinde bi defa yeterli.Bi de ilişkiden sonra bi süre uzanmaya devam edin.Hemen kalkmayın)Kızlar benim testime de bakar mısınız? Dün iki kere birliktelik oldu. Gelen akıntı şeffaf gibi ama içerde kalan meni mi kendi akıntım mı bilemedim. Test yaptım ya yumurtlama ya da çok az kalmış. Yorumlarınız sevinirim![]()
leydii69
nryyy Eki Görüntüle 3602276
Benimkine de bakar mısınız lütfenHenüz pik değilyakında olabilir ama
Bu da pik sayılmaz ama pike oldukça yaklaşmış görünüyorBenimkine de bakar mısınız lütfen
Test Çarşamba gününe ait salı günü sabah yapışkan bir akıntı oldu, göğüslerim şişti ve acıyordu ama o günü değerlendiremedik Çarşamba cuma degerlendirebildik dün yine test yaptım ama silikti sizce nasıl ne dersinizBu da pik sayılmaz ama pike oldukça yaklaşmış görünüyoryarın belki de olabilir o yüzden bugünleri mutlaka değerlendir canım
yumurtlama belirtilerini hissediyor musun
Bu da Perşembe günü yaptığım testtiBu da pik sayılmaz ama pike oldukça yaklaşmış görünüyoryarın belki de olabilir o yüzden bugünleri mutlaka değerlendir canım
yumurtlama belirtilerini hissediyor musun
15 dk içindeÇizgi gözüküyor canım hemen mi cıktı kuruma cizgisimi
Çizgi net bir şekilde görünüyor inşallah vardırkızlar benim de gebelik testimi yorumlarmısınız adetim 2 gün geçti bu testi de adetime 4 gün varken yaptım