Daha var yumurtlamana aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor bir anda pik yapıyorKızlar bugun test yaptım böyle cıktı yumurtlama yaklaşmış mı yoksa bugun mu anlayamadım yardımcı olur musunuz
Eki Görüntüle 3668613
Yakın mıdır sizce cunku bugun kırmızılaştı belırgın olmaya basladı bugunu degerlendırelım mıHenüz pik değil canım
Bugun daha bı belırgınlestı kırmızılastı cızgı bugunu degerlendırmem gerekır mı yakın mı yumurtlamamDaha var yumurtlamana aynı koyulukta ya da daha koyu olması gerekiyor bir anda pik yapıyor
Böyle olması gerekiyorBugun daha bı belırgınlestı kırmızılastı cızgı bugunu degerlendırmem gerekır mı yakın mı yumurtlamam
Sonuc aldınız mı sizBöyle olması gerekiyor Eki Görüntüle 3668870
Dpo 10 dayım daha 4 gün var beklicem birkaç gün dahaSonuc aldınız mı siz
Yakın mıdır sizce cunku bugun kırmızılaştı belırgın olmaya basladı bugunu degerlendırelım mı
Sperm sorunu varsa bugün yapmasan daha iyiYakın mıdır sizce cunku bugun kırmızılaştı belırgın olmaya basladı bugunu degerlendırelım mı
Şu an sorunumuz var mı bılmıyorumSperm sorunu varsa bugün yapmasan daha iyi
Olmus mu sizce bugunBöyle olması gerekiyor Eki Görüntüle 3668870
Burda daha net gıbıŞu an sorunumuz var mı bılmıyorum
Olmus mu sizce bugun
Bugun olmus mu sızceHenüz pik değil canım
Evet canım bugün pik olmuş bugünü yarını değerlendir ama testi yine aynı saatte yap silikleştiğini görmen gerekiyor silikleştiğinde çatlamış olur o günüde değerlendirmen önemliŞu an sorunumuz var mı bılmıyorum
Olmus mu sizce bugun
Bugun var mı sızceBugün veya yarın yumurtlama
Tamamdır teşekkür ederimEvet canım bugün pik olmuş bugünü yarını değerlendir ama testi yine aynı saatte yap silikleştiğini görmen gerekiyor silikleştiğinde çatlamış olur o günüde değerlendirmen önemli
Çok güzel şuan tam yumurtlama gibi duruyorBugun var mı sızce
Teşekkür ederimÇok güzel şuan tam yumurtlama gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?