Ovulasyon testim??

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Kızlar ben hic ovılasyon testi yapmadım bebek istediğim için aldım ki yapayım diye az önce aldık eşimle bende merak dan bi tanesini yaptım regl 5. Günüm sizce de cok koyu değil mi acaba regl oldugundan mı oyle cıktı merakdan yapmıştm sadece :)

DSC_0620.webp

Cnm bazilari reglinin 9. Gunu yumurtluyo onlemini al cunku koyu gercektn yapmaya devm et bnce elinde test varsa

Onu bilmiyorm cnm ama pco varsa duzensiz yum. Yada ayda iki yum. Zamni oluyo cnm bnce devm et git gide koyulasirsa devm et zatn buna gore sen 4 gune yum. Diye dusunyrm cnm

Çok koyu değil Can'ım. Genelde ne zaman yaparsan yap böyle silik çıkıyor. Ben koyuyu görene kadar böyleydi çizgim hiç Yok olmadı

Ya işte bende bilmiyorum canım cunku ilk kez gecikti hayatım da regl ondan sonra gebelik sandım pco dedi ilk kez gecikmiş kilo ver dedi 3-4 kilo verdim düzelir dedi yani kafa allak bullak evet var test ama regl ancak 1-2 güne biter

Regli bittikten sonra basla cnm bn bitti sandm bittiginin ertesi gunu basla bnce

İkisi de aynı koyulukta olucak canım. Benim bu ay yaptığım test bunlar. 15'i ovulasyon günüm ve tam koyu olduğu gündü. Yani 24 saat sonra yumurtlama olucak haberini veriyo. Yumurtlama olduktan sonra test koyu çıkmıyo artık. O günü yakalamak gerek bebek için. Dilerim Allah gönlüne göre verir. Sevgiler:KK68:

Eklentiler

• IMG_4710.webp
    IMG_4710.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 56
Testlerime bakarmısınız kızlar? 8imde ya da 11inde yumurtladım mı acaba diye düşündüm de, 16sında bidaha artıyor koyuluk sanki. Yani ya sanki birden fazla yumurtluyyom, ya hiç yumurtlamıyom, ya da hamilelik de öğrenilebiliyomuş ya ovulasyon testiyle, olabilirmiki yaa

Testlerime bakarmısınız kızlar? 8imde ya da 11inde yumurtladım mı acaba diye düşündüm de, 16sında bidaha artıyor koyuluk sanki. Yani ya sanki birden fazla yumurtluyyom, ya hiç yumurtlamıyom, ya da hamilelik de öğrenilebiliyomuş ya ovulasyon testiyle, olabilirmiki yaa

Eklentiler

• IMG_1223.webp
    IMG_1223.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 62
Back
X