Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle çıkması normal canım benimde normalde böyle çıkıyor.çünkü lh vücudumuzda zaten olan bişey önemli olan iki koyu çizgiyi aynı anda yakalanan.hergün yapmaya devam et anlicaksin o zaman
Yada ikinci çizgi ilkinden koyu. Benim ikiside aynıydı bazılarının ikinci daha koyu oluyor. Sen aynı kötülüğü gör 4 gün bırakma peş peşeİkisi de aynı koyulukta mı olck
Testlerime bakarmısınız kızlar? 8imde ya da 11inde yumurtladım mı acaba diye düşündüm de, 16sında bidaha artıyor koyuluk sanki. Yani ya sanki birden fazla yumurtluyyom, ya hiç yumurtlamıyom, ya da hamilelik de öğrenilebiliyomuş ya ovulasyon testiyle, olabilirmiki yaa
Değişiyor,30-32-28 arasında stresden gecikebiliyormuş, buara ondan böyleDeğişik bi tablo.. Adetin kaç günde bir canım?
Peki 16sında tekrar koyulaşıyor dimi?? O da üçüncümü sence yoksa hamilelik olabilirmiki acaba ovulasyon testinde de oluyormuş ya bazıları görmüş?İki kere yumurtluyorsun galiba çok net iki ayrı zamanda pozitif