Ovulasyon testim??

Değişiyor,30-32-28 arasında stresden gecikebiliyormuş, buara ondan böyle

Testler ilginç.. Çünkü yumurta daha çatlamadan önce, testte 2 koyu çizgi yakalayınca anlıyoruz ki 24 saat sonra çatlama olucak. Ve çatlama olduktan sonra test artık koyu çıkmaz.. Genelde testlere de güven olmuyo ama bence bi ultrason yapılsa iyi olur.. Benim de adetim 1-2 gün oynar ama adet bitiminden 2-3 gün sonra teste başlayıp günü yakalıyorum.. İnşallah gönlüne göre versin Allah.. :KK68:

Peki 16sında tekrar koyulaşıyor dimi?? O da üçüncümü sence yoksa hamilelik olabilirmiki acaba ovulasyon testinde de oluyormuş ya bazıları görmüş?

Hamilelik için en erken ve net çözüm kan testi canım. Eğer kana geçmişse zaten anında öğrenirsin. Yoksa test baya kafa karıştırıcı :confused:

Testler ilginç.. Çünkü yumurta daha çatlamadan önce, testte 2 koyu çizgi yakalayınca anlıyoruz ki 24 saat sonra çatlama olucak. Ve çatlama olduktan sonra test artık koyu çıkmaz.. Genelde testlere de güven olmuyo ama bence bi ultrason yapılsa iyi olur.. Benim de adetim 1-2 gün oynar ama adet bitiminden 2-3 gün sonra teste başlayıp günü yakalıyorum.. İnşallah gönlüne göre versin Allah.. :KK68:
Teşekkür ederimm işallah vardır yaa , cuma günü giderim doktora diye düşünüyorum

Hamilelik için en erken ve net çözüm kan testi canım. Eğer kana geçmişse zaten anında öğrenirsin. Yoksa test baya kafa karıştırıcı :confused:
Her ay her ay hastaneye gidip kan vermek de istemiyom, onun sonrası daha çok hayal kırıklığı, evde pozitifi görüp kana gitmek istiyom, her ay bi adetten önce bi adet zamanı gibi iki kere falan kan veriyodum zaten :(

HoppaHoppa

Acaba yarın nasıl çıkar? Benim de ilginçtir ayın 11'i, ovulasyonuma yakın 14'ünden daha koyu çıkmıştı.. en iyi sonuç galiba ikisinide kopkoyu yakalamak ve sonraki 3 günü değerlendirmekHoppa
Yok cnm ben yumurtlamayi ayin 10nunda yakaladim değerlendirdim zaten simdi beklemedeyim ve ovu testiyle hamile ligi ogrenenler varmis benimde adetime 8 gun var yumurtlamam bitti tekrar niye koyu cikio o kafama takıldı

Arkadaslar ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum .. çift koyu çizgiyi yakaladığımız gün mü yoksa ertesi gün mü ilişkiye girilmeli onu bilemedim cevaplarsanız cok sevinirim :KK12: bebeğim olsun cok istiyorum .. Allah isteyen herkese versin

Arkadaslar ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum .. çift koyu çizgiyi yakaladığımız gün mü yoksa ertesi gün mü ilişkiye girilmeli onu bilemedim cevaplarsanız cok sevinirim :KK12: bebeğim olsun cok istiyorum .. Allah isteyen herkese versin

Çizgiyi yakaladığın gün mutlaka beraberlik olsun.
Çünkü ne zaman catlayacagini bilemezsin catlayinca sperm bulunması daha iyi olur

kızlaaarrr 21 aralıkta adet oldm buay sokememısım tarlusalla 02.01.2017 de oldum dün bu ay ovulasyon kullanmak ıstıyorm adet tarıhım degıstı sızce adetten kac gun sonra baslamalıyım ovulasyona elımde 15 tane var

Çizgiyi yakaladığın gün mutlaka beraberlik olsun.
Çünkü ne zaman catlayacagini bilemezsin catlayinca sperm bulunması daha iyi olur
Can'ım tekrardan merhaba 14. Gün çift çizgiyi yakaladım ilişki oldu ama su an bata 9 gün var halen daha silik cikiyor yumurtlama dönemim daha bitmedi mi ne oldu anlamadım Cocuk sahibi olmak istiyorum inşallah sefer tutmuştur

Can'ım tekrardan merhaba 14. Gün çift çizgiyi yakaladım ilişki oldu ama su an bata 9 gün var halen daha silik cikiyor yumurtlama dönemim daha bitmedi mi ne oldu anlamadım Cocuk sahibi olmak istiyorum inşallah sefer tutmuştur

Canım cift cizgiden kastım C ve T eşit koyulukta yada T cizgisinin C den koyu olduğu anı yakalaman gerekir.
O gün beraberlik olacak.
Ertesi günkü testin silik çizgi çıkarsa korkma çünkü bu yumurtan çatladı demek ve o geceyide mutlaka degerlendir.

Kızlar selam.. maalesef bu ay beklediğim sonucu alamadım.. ovulasyon testiyle hamile kalmaya çalıştım ama olmadı.. yeniden adet oldum ve bugün günü yakaladım. bu ay eşim yeni bi ovulasyon testi aldı. Elektronik bi kullanma şekli var. Size hangi gün ovulasyon günü olduğunu gülen surat şeklinde söylüyo. Ekteki fotoğraf bugüne ait. Doğrusu bu ay erken yakaladım, daha günüm var sanıyodum ama gülen suratı görünce şaşırdım. İngilterede bi çok kadın bu testi kullanıyomuş, eşimde kullanmak istedi. İnşallah işe yarar.. :KK46:

Eklentiler

• IMG_0459.webp
    IMG_0459.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 40

Merhaba canım.. C ve T çizgisini aynı koyulukta yakaladığın gün 48 saat içinde yumurtan çatlayacak demektir. Çift çizgiyi de yakaladığın günle beraber ilk 3 günü ben değerlendir derim. Evet sperm 3 gün yaşar, yumurta 12 veya 24 saat yaşar denilse de bu bazı durumlarda değişkenlik gösterebilir. O yüzden işi şansa bırakmamak gerekir diye düşünüyorum.. hayırlı haberlerini duyarız inşallah.. :nazar:

İkisi de aynı koyulukta olucak canım. Benim bu ay yaptığım test bunlar. 15'i ovulasyon günüm ve tam koyu olduğu gündü. Yani 24 saat sonra yumurtlama olucak haberini veriyo. Yumurtlama olduktan sonra test koyu çıkmıyo artık. O günü yakalamak gerek bebek için. Dilerim Allah gönlüne göre verir. Sevgiler:KK68:
testin markası nedir canım ?

Back
X