Ovulasyon testim

Alara775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
239
60
28
28
Adet takvimime gore bu ayin 27si yumurtlamam lazimmis dun iliski oldu ardindan ovulasyon testi yaptim silik cikti hamile kalma olasiligim var mi ? Illa 2. Cizgi koyu mu cikmasi gerekiyor yada gec mi yumurtlicam?

Eklentiler

• 20170126_163501.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 108
  • 2017-01-26 17.43.33.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 115
Adet takvimime gore bu ayin 27si yumurtlamam lazimmis dun iliski oldu ardindan ovulasyon testi yaptim silik cikti hamile kalma olasiligim var mi ? Illa 2. Cizgi koyu mu cikmasi gerekiyor yada gec mi yumurtlicam?
iki cizgininde hemen hemen ayni renk olmasi gerekiyo canim pozitif kabul etmek icin.o silik cizgi herhalukarda cikiyor yani onuda negatif kabul edeceksin bir gun arayla iliski olursa yumurtlama gununu kacirmazsn canim daha kolay hem

Böyle olması lazım devam et sen yapmaya

Eklentiler

• IMG_20170126_164818.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 95
Beim bugün böyle acaba ne zaman çatlar

Eklentiler

• IMG_7935.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 111
Bu testleri uyguna alabilcegimiz bi site fln yokmu ? Kapida odemeyle yada guvenilir biyer ?

Bu testleri uyguna alabilcegimiz bi site fln yokmu ? Kapida odemeyle yada guvenilir biyer ?
Ben aldığım siteden çok memnunum canım n11 den invincible1980 diye bir firma çarsamba sipariş verdim perşembe geldi güzelce paketlenmiş fatura zarflanmış ovulasyon testi olduğunu kimse anlayamaz( başkanbi yerden de almıştım fatura kargocununelindeydi şeffaf poşete koymuşlar rezillikti)ama bu firma iyi

Kapida odemelimi ?

Yumurta aki gibi yapiskan seffaf akintim var dun sag kasigim cok fazla agridi. Bugun ovu. Testini tekrarladim. Hemen sonuc vardi saniyesinde. Gebede olabilirmiyim diye suphelerim var ama yumurtam suan ne durumda o akinti agri fln yumurta catlama belirtisi olabilirmi

Hemen sonuc verdi ?

Eklentiler

• 2017-01-31 17.26.43.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…