Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonradan çekmişsiniz renkler biraz farklı ama görünen 15 mayıs pik olmuş 16 mayıs silikleşmeye başlamış yani yumurtlama olmuş zaten 24 saat ortalama canlı kalabiliyormuş bu günleri değerlendirdiniz değil miArkadaşlar merhaba. Yeni üyeyim. Ve 1 senedir evliyim çocuk sahibi olmak istiyoruz fakat hiç ovulasyon takibi yapmamıştım. Bu ay deneme yaptım testlerim bu şekilde yardımcı olur musunuz![]()
Pik öncesi pik günü ve ertesi gün çok öenmli bugünlerde değerlendirme varsa şansınız yüksek olur , hayırlı haberler alırsınız inşallahEvet değerlendirdikk tabii ayy çok umutlandım şuannn şimdi bugün ve yarını da değerlendireceğiz değil mi? Birde bu ay ınofolic önermişti doktor onu kullanmıştım. Etkisi olmuş mudur ki?![]()
Evet değerlendirdik bugün ve yarını da değerlendirelim diye düşündük. İlk deneme olacağı için sizlerin tavsiyesi önemli benim için. Pekiii kesin çatlamış diyebilir miyiz? Bazen çatlama olmuyomuş onu da ayırt edebiliyor muyuz burdanSonradan çekmişsiniz renkler biraz farklı ama görünen 15 mayıs pik olmuş 16 mayıs silikleşmeye başlamış yani yumurtlama olmuş zaten 24 saat ortalama canlı kalabiliyormuş bu günleri değerlendirdiniz değil mi
Ay hadi inşallah dua edin banaa çok heycanlandım ben şimdiPik öncesi pik günü ve ertesi gün çok öenmli bugünlerde değerlendirme varsa şansınız yüksek olur , hayırlı haberler alırsınız inşallah![]()
Silikleşme olmaz koyuluk devam ederse çatlama olmuyor diye duymuştum sizin olmuş gözüküyor yani silikleşme başlamış, bende ovülasyonla gebe kaldım bu ay inşallah sizinde gönlünüzce olur güzel haberlerinizi paylaşınAy hadi inşallah dua edin banaa çok heycanlandım ben şimdi![]()
O ilaç folik vs takviyesiymiş. Hamile kalmak isteyenlere veriyorlarmış. Şuan dileğim inşallah çatlamam olmuş yada olacaktırSadece pik gününü değil bir önceki günü de değerlendirdiyseniz eğer şansınız oldukça yüksek. :) evet bugün ve yarını da değerlendirin.
İnofoliği bilmiyorum![]()
Ya gerçekten mii çok sevindim sizin adınıza darısı isteyen annelerimize banaaaSilikleşme olmaz koyuluk devam ederse çatlama olmuyor diye duymuştum sizin olmuş gözüküyor yani silikleşme başlamış, bende ovülasyonla gebe kaldım bu ay inşallah sizinde gönlünüzce olur güzel haberlerinizi paylaşın![]()
Heyecanınız çok tatlıO ilaç folik vs takviyesiymiş. Hamile kalmak isteyenlere veriyorlarmış. Şuan dileğim inşallah çatlamam olmuş yada olacaktırkeşke onu da bilebilsek doktora gitmeden. Sizin var mı çocuğunuz
![]()
Bende öyle yapıyordum adet takvimim yanlış yönlendiriyormuş meğer. Allah bağışlasınHeyecanınız çok tatlıyumurtanız çatlamış çünkü bir sonraki testiniz yavaştan silikleşmeye başlamış. Evet bir kızım var bende ovulasyon testiyle hamile kalmıştım. Yanılmıyorsam 6-7 deneme sonrasındaydı geç yumurtluyormuşum bilmiyordum, ovulasyon testiyle tesadüfi öğrendim ve öğrendiğim ay hamile kalmıştım. Önceki 6-7 denemede döngünün 14. Günü zannedip sadece ilk haftalar deneyip son haftalar ilişkiyi bırakıyordum vücudum şaşırttı
![]()
Eşinizde ve sizde hormonal bir problem yoksa eğer herhangi bir öneriye gerek yok bu döngüde hamile kalma ihtimaliniz olabilir. Ama yine de çok umut bağlamayın çünkü her sağlıklı kadında hamile kalma oranı ortalama %25Bende öyle yapıyordum adet takvimim yanlış yönlendiriyormuş meğer. Allah bağışlasınUmarım bende ilk ovulasyon denememle heycanlı ve güzel bi ana adım atarım
sizin varsa önerileriz değerlendirebilirim
![]()
Ayy bende sizin gibiyim ya takvime göre hareket edip o günleri değerlendirip sonrasını salıyordum yani ama ovülasyon takibinde gördüm ki bende geç yumurtluyormuşum yaptığım ilk ayda tuttu şuan allaha şükürHeyecanınız çok tatlıyumurtanız çatlamış çünkü bir sonraki testiniz yavaştan silikleşmeye başlamış. Evet bir kızım var bende ovulasyon testiyle hamile kalmıştım. Yanılmıyorsam 6-7 deneme sonrasındaydı geç yumurtluyormuşum bilmiyordum, ovulasyon testiyle tesadüfi öğrendim ve öğrendiğim ay hamile kalmıştım. Önceki 6-7 denemede döngünün 14. Günü zannedip sadece ilk haftalar deneyip son haftalar ilişkiyi bırakıyordum vücudum şaşırttı
![]()
Amin inşallah darısı sana ve isteyen herkeseYa gerçekten mii çok sevindim sizin adınıza darısı isteyen annelerimize banaaasağlıkla kucağınıza alın inşallah peki sizin ovulasyon harici denediğiniz yöntemler oldu mu önerileriniz varsa açığım
Hadi inşallah yaaa açıkcası biz çok üstüne durmadık bu şekilde hani akışına bıraktık ama meğerse günleri denk getirmek önemliymiş. Sonra bi deneyelim böylesini dedik ya allah bismillah girdik yola allah utandırmasınn sizlere inşallaahh ay başında falan güzel haberi iletirim sağlıklaAmin inşallah darısı sana ve isteyen herkeseCanım folik başlayabilirsin eğer başlamadıysan onun harici zaten elinden geleni yapıyorsun birde biraz beslenmeye dikkat etmeye çalış , ben daha önce takvimle ilerliyordum ovülasyon kullanınca faek ettim ki geç yumurtlama var o yüzden kaçırıyormuşum yani aslında olan günleri bu yüzden ovülasyon önemli inşallah seninde güzel haberini alırız bu ay
![]()
6 haftalık canım şuanHadi inşallah yaaa açıkcası biz çok üstüne durmadık bu şekilde hani akışına bıraktık ama meğerse günleri denk getirmek önemliymiş. Sonra bi deneyelim böylesini dedik ya allah bismillah girdik yola allah utandırmasınn sizlere inşallaahh ay başında falan güzel haberi iletirim sağlıklasizin ne kadarlık oldu bebişşş
![]()