OVULASYON TESTİME ACİL BAKAR MISINIZ

eysannn77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2025
36
9
1
25
Merhaba 1 Mayıs adet olmuştum 16. Günde ovulasyona başladım sizce yumurtlama görür müyüm bilmediğimden soruyorum yumurtlama için geç kalmış olma ihtimalim var mıdır yoksa devam etmeli miyim adetlerim düzensiz pcosum var

Eklentiler

• IMG_1416.webp
    98 KB · Görüntüleme: 49
Bence biraz daha devam edin çünkü çizgileriniz koyu pik e az kalmış gibi geldi bana

Merhabalar İnşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda bence bugünü de değerlendirin ve testi yapmaya devam edin, adet aralığım 30-34 aralığında olmasına rağmen ne zaman yumurtladığımızı bilemiyoruz, adet öncesi 14.gün diye bir kural yok pcoslarda maalesef, ben de öyleyim :) o yüzden bence de devam etmelisiniz, geç kaldığınızı düşünmeyin, belki bu ay kaçırmışsanız bile eğer eşiniz yanınızdaysa ve düzenli ilişki yaşayabiliyorsanız bence iki günde bir ilişki yaşayın, ben açıkçası birkaç ay Ovulasyon testi kullandım fakat ne tam olarak pik gördüm yumurtlamada ne de düzenli takip edebildim fakat gebe kaldığım ay adet bitiminden tahmin ettiğim adet tarihime kadar iki günde bir ilişki oldu, eşimde morfoloji sorunu vardı ama sayıda problem yoktu, keçiboynuzu özü(marketlerde var), koenzin q10(ocean marka) düzensiz şekilde e vitamini verdim ona, ilişki sonrası kalkmadım sabah duşumu aldım, yumurtlamaya yardımcı olması için düzenli Combinol kullandım(3.aşılama öncesi doktorum önermişti) aşılamaya gitmeden güzel haber aldık çok şükür inşallah siz de mükemmel hayırlı haberler alacaksınız Ovulasyon testi beni ve eşimi strese sokmuştu kesinlikle o gün olmalı diyerekten, bence strese gerek olmadan iki üç günde bir düzenli ilişki olsun, bir ay değilse ikinci ay mutlaka yumurtlama görüyoruz çünkü :) güzel haberlerle bekliyoruz sizi

Merhaba zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim. bu 2 hafta önce kadar rahim filmi çekildim sol tüpüm kapalı çıktı doktor ameliyat olmamı istedi ama ben çok yanaşmadım o yüzden bu ay bi ovulasyon testine şans vermek istedim çok takmamaya çalışıyorum bu ay yapıcam yumurtlama görene kadar olmazsa diğer ay akışına bırakıcam eşiminde sperm testi verilmesini istedi doktor ama henüz gidemedi hayırlısı neyse o olur insallahhh çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için

Canım 18 Mayıs siliklesmis gibi yarında yap silik çıkarsa yumrtlama omustur bence

Merhaba zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim. bu 2 hafta önce kadar rahim filmi çekildim sol tüpüm kapalı çıktı doktor ameliyat olmamı istedi ama ben çok yanaşmadım o yüzden bu ay bi ovulasyon testine şans vermek istedim çok takmamaya çalışıyorum bu ay yapıcam yumurtlama görene kadar olmazsa diğer ay akışına bırakıcam eşiminde sperm testi verilmesini istedi doktor ama henüz gidemedi hayırlısı neyse o olur insallahhh çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…