Merhabalar
İnşallah güzel haberler alırsınız en kısa zamanda
bence bugünü de değerlendirin ve testi yapmaya devam edin, adet aralığım 30-34 aralığında olmasına rağmen ne zaman yumurtladığımızı bilemiyoruz, adet öncesi 14.gün diye bir kural yok pcoslarda maalesef, ben de öyleyim :) o yüzden bence de devam etmelisiniz, geç kaldığınızı düşünmeyin, belki bu ay kaçırmışsanız bile eğer eşiniz yanınızdaysa ve düzenli ilişki yaşayabiliyorsanız bence iki günde bir ilişki yaşayın, ben açıkçası birkaç ay Ovulasyon testi kullandım fakat ne tam olarak pik gördüm yumurtlamada ne de düzenli takip edebildim fakat gebe kaldığım ay adet bitiminden tahmin ettiğim adet tarihime kadar iki günde bir ilişki oldu, eşimde morfoloji sorunu vardı ama sayıda problem yoktu, keçiboynuzu özü(marketlerde var), koenzin q10(ocean marka) düzensiz şekilde e vitamini verdim ona, ilişki sonrası kalkmadım sabah duşumu aldım, yumurtlamaya yardımcı olması için düzenli Combinol kullandım(3.aşılama öncesi doktorum önermişti) aşılamaya gitmeden güzel haber aldık çok şükür
inşallah siz de mükemmel hayırlı haberler alacaksınız
Ovulasyon testi beni ve eşimi strese sokmuştu kesinlikle o gün olmalı diyerekten, bence strese gerek olmadan iki üç günde bir düzenli ilişki olsun, bir ay değilse ikinci ay mutlaka yumurtlama görüyoruz çünkü :) güzel haberlerle bekliyoruz sizi