Ovulasyon testime baka bilirmisiniz

Anl21

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
149
20
18
28
Adete 1 gun var ve testim boyle. Aranizda boyle olanlar varmi?

Eklentiler

• 20211214_161930.webp
    20211214_161930.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 46
Adete 1 gun var ve testim boyle. Aranizda boyle olanlar varmi?
Gebelik testi yapsanda varsa silikte olsa cıkar canım ben 9 aydır ovülasyonda hep böyle görüyorum ama gebelik yok. Yanıltıcı olabilir. Şüphen varsa gebelik testi en doğrusu

Gebelik testi yapsanda varsa silikte olsa cıkar canım ben 9 aydır ovülasyonda hep böyle görüyorum ama gebelik yok. Yanıltıcı olabilir. Şüphen varsa gebelik testi en doğrusu
Adete yakin boyle olmasi kafami karistirdi canim

9 aydir ovulasyonda boyle goruyorsaniz bir sorun olabilir doktora gitmelisiniz bence

9 aydir ovulasyonda boyle goruyorsaniz bir sorun olabilir doktora gitmelisiniz bence
Gittim her ay doktordayım nerdeyse hiçbir sıkıntı yok. Tüp bebek doktoruna gittim en son iki farklı testte bile ovulasyonu farklı görebilirsiniz dedi en dogrusu vücudunuzu dinlemeniz dedi ki akıntımdan anlayabiliyorum gerçekten. İdrarda her zaman lh bulunduğunu ve bu şekilde cıkmasınım dogal oldugu söylendi.Sadece bir kere kimyasal gebelik oldu o kadar. 4 ay daha deniycem 1 seneyi doldurunca oyalanmak istemiyorum tüp bebeğe geçiceö

Back
X