Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi yapsanda varsa silikte olsa cıkar canım ben 9 aydır ovülasyonda hep böyle görüyorum ama gebelik yok. Yanıltıcı olabilir. Şüphen varsa gebelik testi en doğrusuAdete 1 gun var ve testim boyle. Aranizda boyle olanlar varmi?
Adete yakin boyle olmasi kafami karistirdi canimGebelik testi yapsanda varsa silikte olsa cıkar canım ben 9 aydır ovülasyonda hep böyle görüyorum ama gebelik yok. Yanıltıcı olabilir. Şüphen varsa gebelik testi en doğrusu
Peki neden boyle oluyor?Benimde ovulasyon hep böyle
Lh çünkü idrarda hep var o yüzden canimPeki neden boyle oluyor?
9 aydir ovulasyonda boyle goruyorsaniz bir sorun olabilir doktora gitmelisiniz benceGebelik testi yapsanda varsa silikte olsa cıkar canım ben 9 aydır ovülasyonda hep böyle görüyorum ama gebelik yok. Yanıltıcı olabilir. Şüphen varsa gebelik testi en doğrusu
Gittim her ay doktordayım nerdeyse hiçbir sıkıntı yok. Tüp bebek doktoruna gittim en son iki farklı testte bile ovulasyonu farklı görebilirsiniz dedi en dogrusu vücudunuzu dinlemeniz dedi ki akıntımdan anlayabiliyorum gerçekten. İdrarda her zaman lh bulunduğunu ve bu şekilde cıkmasınım dogal oldugu söylendi.Sadece bir kere kimyasal gebelik oldu o kadar. 4 ay daha deniycem 1 seneyi doldurunca oyalanmak istemiyorum tüp bebeğe geçiceö9 aydir ovulasyonda boyle goruyorsaniz bir sorun olabilir doktora gitmelisiniz bence
Ama bende hep boyle olmuyor ve ilk defa boyleLh çünkü idrarda hep var o yüzden canim
Kist falanda olabilirAma bende hep boyle olmuyor ve ilk defa boyle
Doktora görünmekte yarar varKist falanda olabilir
Hayir yok. Doktora gozuktumKist falanda olabilir
Bilemedim o zamanHayir yok. Doktora gozuktum