Gebeliğe Hazırlık OVULASYON TESTİME BAKABİLİR MİSİNİZ ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bebelercee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2021
574
240
53
Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testime bakabilir misiniz? Pilsen sonra kaç gün daha birliktelik gerekir?
20220131_163138.webp

Yazdım cnm en başta yaptın üçüncü yazdım o alttabki iki tane olan altındaki sıradaki yani o günler bugün yarın birliktelik

1 2 yumurtlama
3 veya 4 de çatlama olur o yazdığım üstüne sayılari o gün birliktelik bide yarın tekrar yap test onda daha da silik çizgi olcak o zaman tam çatlama olcak o günde yapcan bu kdr

Merhaba arkadaşlar. Ovulasyon testime bakabilir misiniz? Pilsen sonra kaç gün daha birliktelik gerekir? Eki Görüntüle 2998254
bence henüz yumurtlama olmamış çünkü yumurtlamada T çizgisi C kadar koyu yada C den daha koyu olmalıdır. Sizin hiç bir testinizde C kadar koyu değil. Teste devam ediniz bence değerlendirme de yapınız tabiki. Adetinizin kaçıncı günündesiniz bu arada?

1 2 yumurtlama
3 veya 4 de çatlama olur o yazdığım üstüne sayılari o gün birliktelik bide yarın tekrar yap test onda daha da silik çizgi olcak o zaman tam çatlama olcak o günde yapcan bu kdr
Çok teşekkür ederim :))). Çok sağ olun
bence henüz yumurtlama olmamış çünkü yumurtlamada T çizgisi C kadar koyu yada C den daha koyu olmalıdır. Sizin hiç bir testinizde C kadar koyu değil. Teste devam ediniz bence değerlendirme de yapınız tabiki. Adetinizin kaçıncı günündesiniz bu arada?
Aslında t c kadar koyu oldu. Ancak zaman geçtiği için sonuklesti. İlk 5 dk önemli. Daha sonra sonuklesiyor.

Giguslerim ağrıyor midem de yanmalar var halsizimde böyle olunca hemen test yapmak istedim ama haklısın erken

Back
X