Ovulasyon testime bakabilir mısınız

Amin inşallah geçen ay rahim filmi çekildim tıkanıklıklar açıldı geçen ay pek deneyemedik nasip bu aya inşallah
Bende cektirmek icin randevu alicam nasildi acaba zor veya acilimiydi ne kadar surdu ve nasik yapiyolae bahsedermisiniz kafamda milyon soru ve cok cekiniyorum

Bende cektirmek icin randevu alicam nasildi acaba zor veya acilimiydi ne kadar surdu ve nasik yapiyolae bahsedermisiniz kafamda milyon soru ve cok cekiniyorum
Ben narkozlu yaptırdım bayılman işlem ve ayılman yarım saat sürüyor canım canlı olacaksan bişey diyemem ama bilgim yok çünkü bide 2 3 gün kanamam oldu hafif kask ağrısı onun dışında başka bişey yok

Ben anestesizi olmadan yaptırdım, işlem sırasında hiç bir ağrı batma vs olmadı cok rahat, hatta hıssetmedım. aynı oda da ekran da vardı, ilacı veriyoruz bakın ilerliyor, ilaç dağılıyor şeklinde anlattılar. Kendin de izliyorsun. Gun ıcerısınde yaptırsıysan aksama dogru ve ertesı gunu karnında agrı başlıyor. Basınçla birlikte ilaclı suyu verdiklerinden. Karın agrısı 1-2 gun suruyor ama dayanılmayacak kadar degıl. Şifa olsun inşallah güzel geçer

Istege baglimi narkoz veriyolar

Hem cok tedirgin hemde nasil olmasi konusunda kararsizim narkoz da almak istemem durduk yere

nenden narkozlu oluyorsunuz acı hissemiyorsunuz ki.

Tercih meselesi ablam oldu benim . yaşadıklarını anlattı korktum ve narkoz almak istedim ve benim acı eşiğim çok düşük
canım benim ben 4 kere çektirdim,üstten 5 dakikada çekiyorlar, yeni cihazlar bu şekilde ,altanmı çekilmiş ablanız sadece bir seferinde acı çektim oda tüplerimi açmışlardır o kadar çıktım işe geldim

Ablam da öyle tüpleri kapalıymış çok acı hissetmiş benimde öyle alttan benimde tüplerde tıkanıklık vardı açıldı

Ablam da öyle tüpleri kapalıymış çok acı hissetmiş benimde öyle alttan benimde tüplerde tıkanıklık vardı açıldı
Anladım canım cihazla ilğli değil,tüpler kapalı olunca acır yani ben eve gelip temizlik yapmıştım,acıya dayanıklı oldum doktorlara gide gele

Evet tabi ki paylaşırım. Şu anda adetime bir hafta var sadece adet olacakmış gibi kasıklarda batma var. Ama bir ay nerdeyse her belirtiyi gördüm kendimde ve adet oldum sonra. Psikolojik oluyor galiba belirtilerin bir kısmı da. Hep ona yoneldigimiz icin. Ben yumurtlama gününün önceki günü değerlendirebildim sadece. O yüzden sadece biraz merak var. Nasip

O gün pikse ve ben klomen, femara kullanmadan yumurtalarim büyüyüp çatlamışsa şu anda gebelik olmasa bile mutlu olurum , tabi olsa daha mutlu olurum :)

Catlamada daha silik olmasi gerekir diye dusunuyorum. Siz teste devam edin degerlendirmeyide unutmayin tekrar koyuluk olup pikte olabilir olmazsa bunu sayarsiniz.
Geçenlerde konuşmuştuk teste devam ettim Silikleşti gittikçe burda pik varmı yokmu çok da anlamıyorum ilk defa bu ay denedim

Eklentiler

• 5AEBFD93-65AA-4D49-964E-A0688D72EC44.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 52
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…