Ovulasyon Testime bakabilir mısınız?

Lamariposa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2020
750
967
53
Merhaba arkadaşlar,

Ovulasyon testi yorumu yapabilen var mı ben çok uzağım da bu işlere. Pozitif gibi görünüyor bana sanki ama emin de değilim.
1658255445739..webp

Bir de bana doktor birkaç gün önce fitil yazdı vajinal. İltihap var engel olabilir gebeliğe diye. Şimdi hem ilişki hem fitil oldu bugün doktor da bebek denemesi yaptığımızı bile bile yazdığına göre sorun olmaz heralde dmi içime kurt düştü 🤷🏼‍♀️

Pozitif gibi ama t çizgisi bir tık biraz silik yumurtlama olabilir teste devam edin değerlendirmede yapın 🙂

IMG_20220720_202831.webp

Dünü değerlendirdim ama sizce bugün daha net görünüyor diye yeniden mi denemek lazım yoksa ara mi vermeli? Bir de dün sonrasında fitil yaptım doktorun iltihap için verdiği acaba sıkıntı çıkarır mı bu durum?

Vicutta 48 saat yaşar sperm kalitesi yuksekse 72 saate bile uzar
Ben Bugn Arti medn markasndan Ovulasyon testi Yaptım bozuk olma İhtimalini Düşünüp bi tanede eşime Yaptırdm onun kide pozitif çıktı yani Test mi bozuk erkklerde Pozitf mi çıkar Da Kafam Karıştı bi bilginiz var mı

Bir de bana doktor birkaç gün önce fitil yazdı vajinal. İltihap var engel olabilir gebeliğe diye. Şimdi hem ilişki hem fitil oldu bugün doktor da bebek denemesi yaptığımızı bile bile yazdığına göre sorun olmaz heralde dmi içime kurt düştü 🤷🏼‍♀️
Fitil kullanırken ilişki yasak oluyor normalde fitil spermi öldürüyormuş söylemesi lazımdı normalde doktorun yasak ilişki diye bana 2 doktor da söyledi hatta 1 haftalıktı benim fitilim bittikten 2 gün sonra diyorlar

Ben Bugn Arti medn markasndan Ovulasyon testi Yaptım bozuk olma İhtimalini Düşünüp bi tanede eşime Yaptırdm onun kide pozitif çıktı yani Test mi bozuk erkklerde Pozitf mi çıkar Da Kafam Karıştı bi bilginiz var mı
Pardon komigime gitti 😂😂 oyle bir durum hç başıma gelmedi farkli bir marka test ile deneseydiniz keşke

Back
X