Ovulasyon Testime bakabilir mısınız?

Fitil kullanırken ilişki yasak oluyor normalde fitil spermi öldürüyormuş söylemesi lazımdı normalde doktorun yasak ilişki diye bana 2 doktor da söyledi hatta 1 haftalıktı benim fitilim bittikten 2 gün sonra diyorlar
Ya özellikle sordum. Diyelim bunları kullanırken hamile kaldım sakıncası olmaz mı diye yok etkilemez dedi. Internette de bazı fitiller etkiler bazıları etkilemez diyor. Bilemedim. Adetime daha 7 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..

Ya özellikle sordum. Diyelim bunları kullanırken hamile kaldım sakıncası olmaz mı diye yok etkilemez dedi. Internette de bazı fitiller etkiler bazıları etkilemez diyor. Bilemedim. Adetime daha 7 gün var erken gebelik testi yaptım negatif çıktı..
Hayırlısı olsun hakkında canım

Hayatta ciddi anlamda gülcek şeyler bulamıyorsunuz sanırım
Kirdiysam kusura bakmayin komigime giden esinize yaptirmanizdi 😏 ki biz negativ olursak karamsar her seye bakarsak zaten hic birsey boyle olmaz once pozitiv dusunmeye calisin olur mu ben sizi kirmak icin de soylemedim bende bu yoldan gectim ama szin gibi karamsar olmadim kimsenin yorumuna once hayata daha olumlu be enerjik bakmaya calsin bu isteginiz icin once kafa/begin bos olmasi lszim

Back
X