Ovülasyon testime bakabilir misiniz?

Cicek08

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2023
51
26
18
Merhaba kızlar ilk defa Ovülasyon testi kullanıyorum. Bu ay 2. denemem. BAT 22 Ağustos. Pik olmuş mu?

Eklentiler

• IMG_6018.webp
    IMG_6018.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6032.webp
    IMG_6032.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba Bende ilk defa yapıyorum. Sat 26 temmuz idi. Takvime göre 12 agustos yumurtlama gibi görünüyor sürekli silik çıkıyor acaba bi sorun mu var bende diye düşündüm. Bana da bakabilir misiniz ( hic yumurtlama belirtim de yok akıntı vs )

Eklentiler

• 1000023475.webp
    1000023475.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba Bende ilk defa yapıyorum. Sat 26 temmuz idi. Takvime göre 12 agustos yumurtlama gibi görünüyor sürekli silik çıkıyor acaba bi sorun mu var bende diye düşündüm. Bana da bakabilir misiniz ( hic yumurtlama belirtim de yok akıntı vs )
Canım bence bir anda koyulaşacak bende öyle düşünmüştüm acaba testlerde mi problem var diye, takvimde bugün gösteriyordu ve gerçekten bugün bir anda koyulaştı.

Cevap verdiğin icin teşekkür ederim. O zaman sabırla yapmaya devam edeyim... ilk yapınca bi şüphe etmiştim:)

Bunlardan hiçbiri pik değil canım

Galiba biraz sabirsiz şüpheci pimpirik bisi oldum :) cevap verdiğin icin teşekkür ederim.
Canım bende aynı şekilde fazla pimpirikli oldum bu süreçte bugüne kadar testler bozuk mu diye düşündüm durdum, bu süreç hamile kalmak isteyen herkes için böyle geçiyor galiba

Canım bende aynı şekilde fazla pimpirikli oldum bu süreçte bugüne kadar testler bozuk mu diye düşündüm durdum, bu süreç hamile kalmak isteyen herkes için böyle geçiyor galiba
Kesinlikle bu ay olmadı bi daha ki ay oyle mi böyle mi derken sonuç bu. Rabbım yolumuzu kolaylaştırın.

Kızlar 9 ağustos cuma akşamını ve 10 ağustos sabahı değerlendirdik. Sizce tutar mı? Değerlendirdiğimiz anlar pikmiş. Çatlamış mı yumurta? bugün veya yarın değerlendiremeyeceğiz malesef eşim şehir dışında.

Eklentiler

• IMG_2395.webp
    IMG_2395.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 18
Canım testin pik değil yapmaya devam et daha da koyu olması gerekiyor. İki çizgi ya aynı koyulukta olucak yada t çizgisi c den daha koyu olucak. Örnek bırakıyorum buraya

Eklentiler

• 5D92A234-FDAA-4022-ADB6-1F5100DF78BA.webp
    5D92A234-FDAA-4022-ADB6-1F5100DF78BA.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 23
Canım testin pik değil yapmaya devam et daha da koyu olması gerekiyor. İki çizgi ya aynı koyulukta olucak yada t çizgisi c den daha koyu olucak. Örnek bırakıyorum buraya
Bugün sabah pik oldu galiba ama dünü değerlendiremedim🫠 bide sizce çatlamış mı? Bugünde değerlendirsem olur mu?

Eklentiler

• IMG_6052.webp
    IMG_6052.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 19
Bugün sabah pik oldu galiba ama dünü değerlendiremedim🫠 bide sizce çatlamış mı? Bugünde değerlendirsem olur mu?
Yine tam pik gibi gelmedi bana bide genelde öyle hemen çatlamıyor. Sen bu akşamı değerlendir sabah tekrar test yap çatlayınca tamamen silikleşiyor seninki silikleşmemiş

Bende anlamadım aynı veya daha koyu olmadı hiç çok hafif diğerinden açık renkte prospektüsündede aynı koyulukta ya da daha koyu olması lazım diyor sabah tekrar yapıp bakayım çok teşekkür ederim 🫶

Back
X