Evet pik mutlaka değerlendirKızkar sizce bugün pik olmuş mu dünde baya bi koyuydu aslında silikleştiği için bugün böyle çıkmış
Bazen 2 gün falan sürebiliyor koyulugu mutlka takip et aynı şekilde catlayip çatlamadigini görmüş olursun hemKızkar sizce bugün pik olmuş mu dünde baya bi koyuydu aslında silikleştiği için bugün böyle çıkmış
İlk defa kullanıyorum bu ay çok teşekkür ederimEvet pik mutlaka değerlendir
Evet dünde aynı bu koyuluktaydı tekrar yarın bakıcam dimi çatlayıp çatlamadığınaBazen 2 gün falan sürebiliyor koyulugu mutlka takip et aynı şekilde catlayip çatlamadigini görmüş olursun hem
Aynen bak hatta akşam tekrarla pik olduğu dönemlerde günde 2 defa test yapılabiliyorEvet dünde aynı bu koyuluktaydı tekrar yarın bakıcam dimi çatlayıp çatlamadığına
Çok teşekkür ederimmAynen bak hatta akşam tekrarla pik olduğu dönemlerde günde 2 defa test yapılabiliyor
Ben instagramda bir sayfa takip ediyorum canım öneririm sana da birgebeningunlugu Ebru Hanıma danıştım bende hep, pik olmuş benim de aynıydı 3 - 4 gün sürebiliyormuş 3 gün demişti bana yumurtlama, ve ertesi 2 gün silikleşmeye başladığında testi bırak demiştiİlk defa kullanıyorum bu ay çok teşekkür ederimkaç günü değerlendirmem gerekiyor
Anladım canım çok teşekkür ederim benimde büyük ihtimal öyle olucak o sayfayıda takip edeyimBen instagramda bir sayfa takip ediyorum canım öneririm sana da birgebeningunlugu Ebru Hanıma danıştım bende hep, pik olmuş benim de aynıydı 3 - 4 gün sürebiliyormuş 3 gün demişti bana yumurtlama, ve ertesi 2 gün silikleşmeye başladığında testi bırak demişti
Benim 3ünde yumurtlama oldu o gün 5i ve 6sını değerlendirdik 6sı çatlamaydı sanırımAnladım canım çok teşekkür ederim benimde büyük ihtimal öyle olucak o sayfayıda takip edeyimpeki hangi günleri değerlendirmiştin sen
Benim 3ünde yumurtlama oldu o gün 5i ve 6sını değerlendirdik 6sı çatlamaydı sanırımanladım
Anladım canım çok teşekkür ederimBenim 3ünde yumurtlama oldu o gün 5i ve 6sını değerlendirdik 6sı çatlamaydı sanırım
İnşallah canım 2 gündür hafif sancı oluyordu ama bugün biraz daha belirgin bir sancı var adete 10 gün var bende burada benzeri yazılara baktım ama çok da umutlanmak istemiyorum sonu hüsran olmasın olursa inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahAnladım canım çok teşekkür ederiminşallah bu ay gebelik haberlerinide alırız
Amin inşallah canımmİnşallah canım 2 gündür hafif sancı oluyordu ama bugün biraz daha belirgin bir sancı var adete 10 gün var bende burada benzeri yazılara baktım ama çok da umutlanmak istemiyorum sonu hüsran olmasın olursa inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
4.5 yaşında bir oğlum var, ardına 2 düşüğüm oldu. Ocak ayında yeni cesaret geldi aslında şubatta ve nisanda denedim.Amin inşallah canımmne kadar zamandır istiyordunuz
Merhaba canım yumurtlama olmuş demek oluyor ertesi gün de koyu çıkarsa pik diyorlar ama sanırım çıkmayabilirde yani 1 gün sürede var bikaçgün de. Koyu gördüğün ilk günde dahil 3 günü değerlendirmen gerekiyor silikleşmeye başladığında çatlamış demek o günü de değerlendir testi bırakMerhabalar, bir sorum olacak. Bu ovulasyon testlerinde en koyuyu görünce ne oluyor tam olarak? Yumurta çok büyümüş yarın öbür gün çatlar ve döllenmeye hazır gibi bişey mi demek? Yani o koyuyu gördükten itibaren 2 3 gün ilişkiye girmek mi gerek?
Benim 10 mayısta baya bordo çıktı. Onun sabahında ilişki oldu. 11 Mayıs'ta da yine koyu gibiydi ama bir öncekine göre daha hafifti. Akşamı yine ilişki oldu. Bugünü de değerlendirelim yaniMerhaba canım yumurtlama olmuş demek oluyor ertesi gün de koyu çıkarsa pik diyorlar ama sanırım çıkmayabilirde yani 1 gün sürede var bikaçgün de. Koyu gördüğün ilk günde dahil 3 günü değerlendirmen gerekiyor silikleşmeye başladığında çatlamış demek o günü de değerlendir testi bırak
Değerlendir canım bak tavsiye etmiştim daha önce sana da öneririm instagramda birgebeningunlugu sayfasına bir bak ben Ebru Ceylan hanıma yazmıştım bana da o yardımcı olmuştu benim 3 mayıs 4,koyuydu 5 orta 6sı daha silikti bana çok yardımı oldu. O mesela bana 3ünden 6sına kadar gün aşırı önermiştiBenim 10 mayısta baya bordo çıktı. Onun sabahında ilişki oldu. 11 Mayıs'ta da yine koyu gibiydi ama bir öncekine göre daha hafifti. Akşamı yine ilişki oldu. Bugünü de değerlendirelim yani
Tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız içinDeğerlendir canım bak tavsiye etmiştim daha önce sana da öneririm instagramda birgebeningunlugu sayfasına bir bak ben Ebru Ceylan hanıma yazmıştım bana da o yardımcı olmuştu benim 3 mayıs 4,koyuydu 5 orta 6sı daha silikti bana çok yardımı oldu. O mesela bana 3ünden 6sına kadar gün aşırı önermişti
Rica ederim canım inşallah faydam dokunmuşturTamamdır çok teşekkür ederim yardımınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?