Ovulasyon testime bakabilirmisiniz ?

busra_shn

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
39
2
286
İstanbul
Herkese merhaba,

Regle 2 gün varken ovulasyon testimin bu şekilde çıkması normalmi? Ben daha önceki gebeliklerimdede ovulasyonu çift çizgi görmüştüm. Ama bu sefer erken gebelik testim malesef negatif ama ovulasyon testim bu şekilde. Aynı durumu yaşayan varmı?

Eklentiler

• IMG_0143.webp
    IMG_0143.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 39
Herkese merhaba,

Regle 2 gün varken ovulasyon testimin bu şekilde çıkması normalmi? Ben daha önceki gebeliklerimdede ovulasyonu çift çizgi görmüştüm. Ama bu sefer erken gebelik testim malesef negatif ama ovulasyon testim bu şekilde. Aynı durumu yaşayan varmı?
Lh vücutta her zaman var testin zaten silik şu an

Normalde çok daha silik çıkardıda benim regle yakın yükselmesi yine tuhaf geldi :/
Gebelik için ovulasyon testi seni çok yanıltır doğru sonuç vermez çok koyu çıkar hamileyim diye sevinirsin negatifte çıkabilir bence gebelik testi ya da kan testi yapmalısın

Kızlar Ovulasyon testim gün ve saat şekilde not aldım sizce pik olmuş mu oldu diye dün akşam sabah ve bu akşam ilişki yaşadım ilk defa kullanıyorum 1 senedir hamile kalamıyorum en son bunu kullanmaya karar verdim

Eklentiler

• IMG_2279.webp
    IMG_2279.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar Ovulasyon testim gün ve saat şekilde not aldım sizce pik olmuş mu oldu diye dün akşam sabah ve bu akşam ilişki yaşadım ilk defa kullanıyorum 1 senedir hamile kalamıyorum en son bunu kullanmaya karar verdim
Evet canım saat 1 de yaptığın pik olmuş o kadar sık yapmasaydın keşke yarını da değerlendirsen daha iyi olur

Evet canım saat 1 de yaptığın pik olmuş o kadar sık yapmasaydın keşke yarını da değerlendirsen daha iyi olur

ya kaçırmamak için yaptım ama bu kadar sık olması da iyi değilmiş 💆🏼‍♀️ teşekkür ederim yardımcı olduğun için

31 ekim sabah pik olmuş bence

Ya şimdi pik olduktan sonra kaç gün önemli onu anlayamadım biraz kaç gün daha değerlendirmem lazım
sonraki 1 günü daha değerlendirebilirsiniz ama hemen öncesinde de ilişki olmuş zaten. Spermler kadın vücudunda 2-3 gün yaşayabiliyor.

Back
X