Ovulasyon testime bakar mısınız acil lütfen kızlar

mervosca

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2022
96
54
18
Kızlar merhaba ben bebiş çalışmalarına başladım. Uygulamaya göre yarın yumurtlamanın en yoğun günü. Ben biraz önce ovulasyon testi yaptım baya belirgin çıktı ama sizce gece uyumadan bi tekrar denemeli miyim? Yumurtlama günüm mu ? Foto ekledim

Eklentiler

• 49849EFA-2A8D-443F-BB37-178B4BAA09C8.webp
    49849EFA-2A8D-443F-BB37-178B4BAA09C8.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 55
  • B9AA421D-CA2A-4684-898C-EB6D93691E1D.webp
    B9AA421D-CA2A-4684-898C-EB6D93691E1D.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba ben bebiş çalışmalarına başladım. Uygulamaya göre yarın yumurtlamanın en yoğun günü. Ben biraz önce ovulasyon testi yaptım baya belirgin çıktı ama sizce gece uyumadan bi tekrar denemeli miyim? Yumurtlama günüm mu ? Foto ekledim
Henüz yumurtlama yok görünüyor. 1-2 güne olur bence ama size tavsiyem takvime bakarak asla karar vermeyin. Takvim ortalama günleri gösterir. Sizin yumurtlama çok erken ya da daha geç olabilir. Belki de 1-2 gün önce yumurtlama oldu. Bu da çatlamayı gösteriyordur belki. Bilemeyiz. Her gün aynı saatte test yapmaya devam edin

Teşekkürler peki ikisi de koyu renk olunca pozitif yumurtama olmuş oluyor o zaman. Şimdi diğeri hafif silik olduğu için mi böyle dediniz :)

Henüz yumurtlama yok görünüyor. 1-2 güne olur bence ama size tavsiyem takvime bakarak asla karar vermeyin. Takvim ortalama günleri gösterir. Sizin yumurtlama çok erken ya da daha geç olabilir. Belki de 1-2 gün önce yumurtlama oldu. Bu da çatlamayı gösteriyordur belki. Bilemeyiz. Her gün aynı saatte test yapmaya devam edin
Çatmayı gösteriyorsa eğer suan. İlişki yaşasak catlama olduğu için tutar mı?

Ovulasyon testi yaptıktan sonra silik millik aldırmayın her akşam deneyin kızlar tavsiye 😂

Ovulasyon testi yaptıktan sonra silik millik aldırmayın her akşam deneyin kızlar tavsiye 😂
Ya işte iş hayatı koşturmaca derken böyle kısa yollar deniyor insan. Çok vakit kalmadan geçiyor günler hızlı sonuçlar için bu testlere göre hareket edelim diyoruz ama bakalım hayırlısıyla olur inşallah bu ay 😍🌸

Ben 10. gün teste başladım. 12. gün hem öğlen hem akşam hala çizgi silikti. 12. gün ilişki oldu. Yıkanmadım, yattım direk. 13. gün öğlen silikti, akşam testi yaptım duşa girdim, bir de baktım ki çizgi kopkoyu oldu. Fakat o gün ilişki olmadı. Ertesi gün 14. gün öğlen yine silikti. 14. gün akşam da silikti. 14. gün akşam da garanti olsun diye ilişki oldu, yine duşumu ertesi sabah aldım. Öyle hamile kaldım. Bu taktiği ben de buradaki bir kızdan öğrenmiştim. Kopkoyu olduğu günden 24 saat önce ve 24 saat sonra ilişki olmuş ve hamile kalmış. Benim de öyle oldu. Tutmasaydı bir sonraki ay 13. gün ilişkiye girecektim, çünkü o gün akşam kopkoyuydu. Sizinkilerin hepsi silik canım. Aynı kontrol çizgisi gibi kopkoyu oluyor yumurtlama zamanı gelince.

Öyle de olmaz, erkeğin kaliteli sperm üretmesi için bir gün boşaltıp ertesi gün dinlenmesi lazım. Yani son adet tarihinden sonra 12-14-16. günler denenir, eğer olmazsa 13-15-17. günler denenir. Yani bir gün ilişki bir gün dinlenme. Adamlar da canından beziyor her ay her ay. Prosedür veya görev gibi değil de gerçekten isteyerek sevgiyle yapılması lazım. Bir doktor youtube'da şey demişti -hem de başörtülü bir doktor- bebek sevişerek yapılır demişti.

Öyle de olmaz, erkeğin kaliteli sperm üretmesi için bir gün boşaltıp ertesi gün dinlenmesi lazım. Yani son adet tarihinden sonra 12-14-16. günler denenir, eğer olmazsa 13-15-17. günler denenir. Yani bir gün ilişki bir gün dinlenme. Adamlar da canından beziyor her ay her ay. Prosedür veya görev gibi değil de gerçekten isteyerek sevgiyle yapılması lazım. Bir doktor youtube'da şey demişti -hem de başörtülü bir doktor- bebek sevişerek yapılır demişti.
Teşekkür ederim bilgilendirme için ama ciddi söylemedim zaten 🥲 Makine değiliz ki..

Back
X