Ovulasyon testime bakar mısınız acilllll

Esra121321

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2021
75
9
16
22
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 9 Ekim ondan önceki ay kimyasal gebelik yaşamıştım bu ay ovulayon testi kullanmaya başladım fakar silik çizgiyi hâlâ göremedim yardımcı olur musunuz 18 ekimden bu yana yapıyorum bir günde bir degerlendirdim sizce ne yapmalıyım?

Eklentiler

• IMG_20211025_132401.webp
    IMG_20211025_132401.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 52
Sizce bugün olmuşmu daha da beklemem gerekir mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    98,8 KB · Görüntüleme: 25
Merhaba arkadaşlar son adet tarihim 9 Ekim ondan önceki ay kimyasal gebelik yaşamıştım bu ay ovulayon testi kullanmaya başladım fakar silik çizgiyi hâlâ göremedim yardımcı olur musunuz 18 ekimden bu yana yapıyorum bir günde bir degerlendirdim sizce ne yapmalıyım?
Canım zaten son günlerde silikleşmeye başlamış ama yumurtala birkaç gün sürmüş sende

Adet bitikten hemen sonra başlamadınız mı?
Evet başladım ama arada birgün evden hemen çıkmam gerekti ve geç döndüm yapamamıştım pazar günüydü sonrali 3 günün testi te burda birde önceden çok damlattığım içinmiş hep tek çizgi çıkıyordu onlarda olmamıştır diye düşünüyorım zaten gün aşırı değerlendiriyoruz hep

Evet başladım ama arada birgün evden hemen çıkmam gerekti ve geç döndüm yapamamıştım pazar günüydü sonrali 3 günün testi te burda birde önceden çok damlattığım içinmiş hep tek çizgi çıkıyordu onlarda olmamıştır diye düşünüyorım zaten gün aşırı değerlendiriyoruz hep
Gün aşırı değerlendiriyorsanız ovulasyon testi yapmanıza gerek yok. 🥰 ama bir gün ile kaçırdığınızı sanmıyorum.

Back
X