- 15 Şubat 2023
- 167
- 28
- 28
- 35
- Konu Sahibi handeasli55
-
Evet poztiifMerhaba. Bugün adetimin 6. günü. Bir süredir adet düzensizliğim vardı. 2 ay önce doktor bazı takviye ilaçlar başlamıştı. Adetim düzensiz olduğu için bi test yapayım dedim böyle çıktı. Sizce bugün yumurtlama mı olmuş? Birkaç dakika içinde böyle silik 2. çizgi çıktı… geçen ay adetim bittikten sonra uygulamalara bakarak test yapmıştım ama hiç böyle görünen olmamıştı. Bu pozitif olabilir mi gerçekten. Düşüncelerinizi ve Tecrübelerinizi söyler misiniz?
Hayır henüz yumurtlama değil.. yumurtlama dememiz için T çizgisininde C kadar koyu çıkması lazımMerhaba. Bugün adetimin 6. günü. Bir süredir adet düzensizliğim vardı. 2 ay önce doktor bazı takviye ilaçlar başlamıştı. Adetim düzensiz olduğu için bi test yapayım dedim böyle çıktı. Sizce bugün yumurtlama mı olmuş? Birkaç dakika içinde böyle silik 2. çizgi çıktı… geçen ay adetim bittikten sonra uygulamalara bakarak test yapmıştım ama hiç böyle görünen olmamıştı. Bu pozitif olabilir mi gerçekten. Düşüncelerinizi ve Tecrübelerinizi söyler misiniz?
İnşallah inşallah yaEvet poztiif
Peki yumurtlamaya yakın olabilir mi? Öyle durumlar oluyor mu? Hiç bilmiyorum bu konularıHayır henüz yumurtlama değil.. yumurtlama dememiz için T çizgisininde C kadar koyu çıkması lazım
Her gün aynı saatte sıvı tüketmeden testi tekrarla canım birden de pik olabilir yavaş yavaş da koyulaşabilirPeki yumurtlamaya yakın olabilir mi? Öyle durumlar oluyor mu? Hiç bilmiyorum bu konuları
Bence yumurtlama ya yakın net çıkmış sonuçtaPeki yumurtlamaya yakın olabilir mi? Öyle durumlar oluyor mu? Hiç bilmiyorum bu konuları
Evet ya testin içindeki kağıda baktım negatif maalesefHayır henüz yumurtlama değil.. yumurtlama dememiz için T çizgisininde C kadar koyu çıkması lazım
Tamam çok teşekkür ederimHer gün aynı saatte sıvı tüketmeden testi tekrarla canım birden de pik olabilir yavaş yavaş da koyulaşabilir
Canım bu yumurtlama değil t çizgisi c gibi koyu veya daha koyu olmalı . Lh vücudumuzda zaten olduğu için silik çıkması normal bir anlam ifade etmiyorMerhaba. Bugün adetimin 6. günü. Bir süredir adet düzensizliğim vardı. 2 ay önce doktor bazı takviye ilaçlar başlamıştı. Adetim düzensiz olduğu için bi test yapayım dedim böyle çıktı. Sizce bugün yumurtlama mı olmuş? Birkaç dakika içinde böyle silik 2. çizgi çıktı… geçen ay adetim bittikten sonra uygulamalara bakarak test yapmıştım ama hiç böyle görünen olmamıştı. Bu pozitif olabilir mi gerçekten. Düşüncelerinizi ve Tecrübelerinizi söyler misiniz?
Bence yumurtlama ya yakın net çıkmış s
Evet böyle yorumlar görmüştüm ben aslında böyle test sonuçlarından 1 gün sonra daha net çizgi çıkanlar olmuş. Tabi ne kadar doğru nedir bilmiyorumBence yumurtlama ya yakın net çıkmış sonuçta
Anladım.Canım bu yumurtlama değil t çizgisi c gibi koyu veya daha koyu olmalı . Lh vücudumuzda zaten olduğu için silik çıkması normal bir anlam ifade etmiyor
Canım bu yumurtlama değil t çizgisi c gibi koyu veya daha koyu olmalı . Lh vücudumuzda zaten olduğu için silik çıkması normal bir anlam ifade etmiyotesti
Ama hiç üzülme daha adetin 6.günü zaten yumurtlama olmaz adet olacağın tarihten yaklaşık 14 gün önce oluyor genelde . Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi sıvı alımına dikkat ederek her gün yap testini . Kendi testimi atayım bak 28 Mayıs pik bu şekilde olmalıAnladım.teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim ben de kendi testlerimi böyle saklayayım tekip edeyim bari. Ben geçen ay hiç çizgi göremedim. Silik bile olsa yoktu. Ben de acaba bende yumurtlama olmuyor mu diye korkmaya başlandımAma hiç üzülme daha adetin 6.günü zaten yumurtlama olmaz adet olacağın tarihten yaklaşık 14 gün önce oluyor genelde . Yukarıda arkadaşın belirttiği gibi sıvı alımına dikkat ederek her gün yap testini . Kendi testimi atayım bak 28 Mayıs pik bu şekilde olmalı Eki Görüntüle 3599264
Ben de birkaç aydır görmüyordum bal tarçın çörek otu kürü kullandım faydası olduğunu düşünüyorum yumurtlamamda istersen sen de dene yumurtlamaya kadarÇok teşekkür ederim ben de kendi testlerimi böyle saklayayım tekip edeyim bari. Ben geçen ay hiç çizgi göremedim. Silik bile olsa yoktu. Ben de acaba bende yumurtlama olmuyor mu diye korkmaya başlandım
Tamam kullanırım ben de nasıl kullandınız aç karnına tok karnına sabah akşam vs.?Ben de birkaç aydır görmüyordum bal tarçın çörek otu kürü kullandım faydası olduğunu düşünüyorum yumurtlamamda istersen sen de dene yumurtlamaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?