evet hamilelikBazen düzensiz adet oluyorm bu ay normal olcaksa 4 gün falan var adete yumurtlama akıntısını adetimin 14.günü görmüştm değerlendirdm yumurtladm mı bilmiyorum tabi ama test yapmamıştm dün ve bugün lh testi yaptm hayatımda ilkkez çift gördm lh bugün yaptığım üstteki c çizgisinden daha koyu t hamilelik olabilir mi
Ciddi misinz neye dayanarak pekievet hamilelik
benimki böyle ölmüştü ve gebeydimCiddi misinz neye dayanarak peki
İnşaallah benimde vardır yabenimki böyle ölmüştü ve gebeydim
inşallahİnşaallah benimde vardır ya
Adetine kaç gün var gwçmişse hamilelik tir buBazen düzensiz adet oluyorm bu ay normal olcaksa 4 gün falan var adete yumurtlama akıntısını adetimin 14.günü görmüştm değerlendirdm yumurtladm mı bilmiyorum tabi ama test yapmamıştm dün ve bugün lh testi yaptm hayatımda ilkkez çift gördm lh bugün yaptığım üstteki c çizgisinden daha koyu t hamilelik olabilir mi
4 gün var adetlerim bazen düzensz amaAdetine kaç gün var gwçmişse hamilelik tir bu
Ben 4 gün kala ovülasyon testi yaptım inanılmaz silikti zaten bugün adet oldum bence yani inşallah hamilelik var bi an önce test yap vitamin folik asit başla bence4 gün var adetlerim bazen düzensz ama
Beb4 gün var adetlerim bazen düzensz ama
Benimde düzensiz pko var soğan kürüyle kontrol altında tutmaya çalışıyorum düzeldi gibi4 gün var adetlerim bazen düzensz ama
İite düzensz olunca yumurtluyo muyum yoksa hamilelik mi bilemedm ama ilkkez böle koyu oldu artı sağ kasıkta hafif batma varBeb
Benimde düzensiz pko var soğan kürüyle kontrol altında tutmaya çalışıyorum düzeldi gibi
Hayıt otu tohumu düzene sokuyomuş hormanlarıBeb
Benimde düzensiz pko var soğan kürüyle kontrol altında tutmaya çalışıyorum düzeldi gibi
Hayıt ı biliyorum. Ara vermiştim kasım ayında yeniden başladım. Bu ay da klomen +hayıt kullanıcam bakalım adetimin ilk günü dahaHayıt otu tohumu düzene sokuyomuş hormanları
ılk kez koyu oldu derken bu ay ıcersınde ılk defa mı bu? ilkse yumurtlaman anca oluyordurİite düzensz olunca yumurtluyo muyum yoksa hamilelik mi bilemedm ama ilkkez böle koyu oldu artı sağ kasıkta hafif batma var
Yok hayatmda ilkkez =)))ılk kez koyu oldu derken bu ay ıcersınde ılk defa mı bu? ilkse yumurtlaman anca oluyordur
Sen hamilesin artık bi test yap ben çatladım burdaBugün tekrar yaptm 3.test aynı şekilde pik
Ayy eşim almıyo zamanında paket paket netten aldırdm bıktı adamSen hamilesin artık bi test yap ben çatladım burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?