• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testime bakar mısınız kızlar🙏🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pettynut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
98
31
3
33
4A0C8C1E-FD9F-45BA-90FA-7A2462982C7A.webp
Kızlar adetim 6 gün sürdü, adet bitiminden 2 gün sonra başladım daha pil olmasına var mı acaba bilenler yorumlayabilir mi, ilk defa deniyorum bu şekilde testi🙏🏻🙏🏻

Daha var canım T de C ye kadar köyü veya daha fazla köyü olması gerekiyor devam edin aynı saatte yapın sıvı alımına dikkat ederek yaparsan yakalarsin bide fazla idrar damlatma olur mu dağılmasın sıvı alımına dikkat edersen eğer idararin afedersin koyu renk sarı olursa net sonuç alırsın

Daha var canım T de C ye kadar köyü veya daha fazla köyü olması gerekiyor devam edin aynı saatte yapın sıvı alımına dikkat ederek yaparsan yakalarsin bide fazla idrar damlatma olur mu dağılmasın sıvı alımına dikkat edersen eğer idararin afedersin koyu renk sarı olursa net sonuç alırsın
Çok teşekkür ederim cevabınız için, ilk günler sıvıya ve saate dikkat edememiştim ama son 2 kaseti hep akşam aynı saatte ve sıvı alımına dikkat ederek yaptım umarım en yakın zamanda koyulaşır☺️🙏🏻

Oo çok güzel gün içinde bı daha yap test çok az silik gözüküyor ama pik diyebiliriz hele yarın ya çok koyu olacak yasa siliklesirse çatlama olacak mutlaka değerlendir bugünü
Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi gün içinde testi tekrarlayıp bugünü yarını ve hatta bir sonraki günü değerlendireyim🤩🙏🏻

Çok teşekkür ederim dediğiniz gibi gün içinde testi tekrarlayıp bugünü yarını ve hatta bir sonraki günü değerlendireyim🤩🙏🏻
Aynen boş geçme hadi inşallah hayırlısıyla bebiş gelir bu testle birlikte 🙏🤗

Back
X