Ovulasyon testime bakar mısınız pik mi yoksa devam mı edeyim

Bende temmuz ayında oldum kimyasal sizin konuyu da hatırlıyorum rabbim sağlıklı bir şekilde nasip etsin kimyasal sonrası şans daha yüksek diyorlar inşallah olucak dualarım sizinle
Allah razı olsun inşallah yaa çok sevindik çok üzüldüm o hafta şimdi daha da çok istiyoruz

Odun ne ici taşıdın..

Nasip hersey napalim hakkimizda hayirlisi olsn bebislerimiz tez zamnda bizi bulsun yapabilirsnz testi artik ben bugunde yaptim koyulasma artmaya devam ediyor

Nasip hersey napalim hakkimizda hayirlisi olsn bebislerimiz tez zamnda bizi bulsun yapabilirsnz testi artik ben bugunde yaptim koyulasma artmaya devam ediyor
Galiba bugün çatlama oldu benim bugün 24 ü 3 test birden yaptım ve 23 dün kü teste bakar mısınız

Eklentiler

• 20210824_153057.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 18
  • 20210824_153053.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 17
Galiba bugün çatlama oldu benim bugün 24 ü 3 test birden yaptım ve 23 dün kü teste bakar mısınız
Evet dün pik olmuş bugün çatlama gerceklesmiş kesin olarak degerlendirin mutlaka bugunu ve yarini bende dayanamayarak evdeki gebelik testini yaptim tekrar ovulasyonda artma gorunce reglime 6 gün var cok silik bir cizgi cikti takip edecegim regl gunume kadar artişı

Ayyy hadi inşallah yaaa güzel haber gelsin senden ilk inşallaaahhh❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…