Canım merhaba ben de ilk kez bu ay ovulasyon testi kuklanıyorum, benim de laboquick. Ve seninle aynı durumu yaşıyorum. 3 gündür senin 3.sırada çıkandan bile daha koyu çıkıyo testim ama hala diğer çizgi gibi kopkoyu değil. 28-29 günde bir adet oluyorum pik olması gerekirdi artık. Ben de dün doktora gittim 16.günümdü. Daha çatlamamış ama 1-2 gün içerisinde çatlıycak dedi. Bi kaç gün geç yumurtlamışsın bu ay dedi. Kaçıncı günün bilmiyorum ama teste devam et bence, senin de bi kaç güne daha koyu olur gibiOvulasyon testim neden ince çizgi halinde çıkıyor? Bundan önceki 4-5 gün silik çizgi çıkmıştı. Şimdi net çıkıyor ama ince çizgi halinde.. Daha beklemeli miyim? Yoksa testlerim iyi değil mi? Bu arada markası Labquick
Eki Görüntüle 2185319
canım prolaktin yüksekliği çıktı. yani gerçek anlamda pik yaşamadım maaleseflaboquick güvenilir test anormal gibi durmuyor çizgiler 3.sıradaki test pik olmuş gibi zaten 4.test silik çıkmış.
yok benim hiç kalın olmadı. Hatta bunlar bile çok geç çıktı. Prolaktin yüksekliği varmış bende. ondan sanırımCanim kuruduktan sonra hep o sekilde inceliyoe cizgiler ben cok kullandm bu markayi ilk 10 dk yi dikkate almalisin muhtemelen 3. Teat pik olmustur.
prolaktinim 50 gibi bir değer çıktı. Sanıyorum bu nedenle bende lh tam pik yapmadı. Tedavim süresince ara vericem. Çok güvendiğin bir doktora git. Beni çatladı çatlayacak deyip oyalayıp durdular. Velhasılkelam, doktor önemliCanım merhaba ben de ilk kez bu ay ovulasyon testi kuklanıyorum, benim de laboquick. Ve seninle aynı durumu yaşıyorum. 3 gündür senin 3.sırada çıkandan bile daha koyu çıkıyo testim ama hala diğer çizgi gibi kopkoyu değil. 28-29 günde bir adet oluyorum pik olması gerekirdi artık. Ben de dün doktora gittim 16.günümdü. Daha çatlamamış ama 1-2 gün içerisinde çatlıycak dedi. Bi kaç gün geç yumurtlamışsın bu ay dedi. Kaçıncı günün bilmiyorum ama teste devam et bence, senin de bi kaç güne daha koyu olur gibi
Doktoruma güveniyorum canım, bi kaç doktara gittim daha önce de hiç sinmiyolardı içime. Bu doktorumu seviyorum bakalım. Prolaktin 2 ay önce benim de yüksek çıktı canım 41 di, sadece 2 tablet dostinex kullandım ve şu an 13 lerde. Kolay düşüyo yani merak etme. Ayrıca bu 5.ay olucak bebiş için denememiz, geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım, bu ay reglim bayrama denk gelince doktora gidemedim kullanamadım. O yüzden ovulasyon testi yapıyorum ilk kez. Aynı zamanda doktora da yumurta takibi yaptırıyorum bakalım. Hepimiz için hayırlısıprolaktinim 50 gibi bir değer çıktı. Sanıyorum bu nedenle bende lh tam pik yapmadı. Tedavim süresince ara vericem. Çok güvendiğin bir doktora git. Beni çatladı çatlayacak deyip oyalayıp durdular. Velhasılkelam, doktor önemli
o çok iyi işte. ben henüz doktorumu bulamadım. kapı kapı geziyorum.Doktoruma güveniyorum canım, bi kaç doktara gittim daha önce de hiç sinmiyolardı içime. Bu doktorumu seviyorum bakalım. Prolaktin 2 ay önce benim de yüksek çıktı canım 41 di, sadece 2 tablet dostinex kullandım ve şu an 13 lerde. Kolay düşüyo yani merak etme. Ayrıca bu 5.ay olucak bebiş için denememiz, geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi de kullandım, bu ay reglim bayrama denk gelince doktora gidemedim kullanamadım. O yüzden ovulasyon testi yapıyorum ilk kez. Aynı zamanda doktora da yumurta takibi yaptırıyorum bakalım. Hepimiz için hayırlısı
yok benim hiç kalın olmadı. Hatta bunlar bile çok geç çıktı. Prolaktin yüksekliği varmış bende. ondan sanırım
Canım değerin çok yüksek değil, benim de 41 di ve 2 tablet dostinexle düştü. Ben zaten hemen adet dönemimde başladım kullanmaya, yumurtlama dönemime kadar bitti. Doktor hamile kalsan da bi sıkıntı olmaz, yumurtlamadan önce bitti ilaç dedi. Tabi hamile kalamadım zaten o ay.o çok iyi işte. ben henüz doktorumu bulamadım. kapı kapı geziyorum.
Prolaktin yükselişi bu 3. olacak hayatımda. Ama bu sefer çocuk düşündüğüm için korkuyorum. Yoksa hiç tereddüt etmez hemen ilaca başlardım. Ama şimdi ilaca başlamam demem 3 ay çocuk düşünmemem demek. O yüzden acaba bitkisel tedavi mi uygulasam diye kafamdan geçiyor.
5. ayda çatlatma iğnesi falan erken değil mi? neye göre karar verdiler
yani sen ilacın tamamını kullanmadın mı? sadece 2 tane mi içtin?Canım değerin çok yüksek değil, benim de 41 di ve 2 tablet dostinexle düştü. Ben zaten hemen adet dönemimde başladım kullanmaya, yumurtlama dönemime kadar bitti. Doktor hamile kalsan da bi sıkıntı olmaz, yumurtlamadan önce bitti ilaç dedi. Tabi hamile kalamadım zaten o ay.
Klomen için de ben istedim canım, prolaktin düşünce doktor artık hiçbir sorun görünmüyo, bi kaç aya hamile kalırsın ama çok istiyosan süreci hızlandıralım klomen ve çatlatma deneyim dedi. Geçen ay denedim 5 yumurtam oluştu, 3.olgunlaştı ve çatladı ama hamile kalamadım malesef
Ben adet göremiyorum 26 gün oldu. O şikayetle gittm hep doktorlara. Kana bakmadan tarlusal verdi biri. kullandım yine adet olmadım. Doktora gittim, bekleyeceksin 10 gün dedi.Çatlamadığına emin misin cnm doktorun mu söyledi prolaktin yüksekliği çıkınca illa ki yumurtan gelişmeyecek çatlamayacak diye birşey yok hem gelişebilir yumurtan olabilir hem olmayabilir ben de 60 70 arası gitti geldi hep prolaktin 2 yıl boyunca dostinex tedavisi gördüm başlarda yumurtlama olmadı ama sonralarda prolaktin 67 iken kendiliğinden yumurtlama başlamıştım
Bana verdiği dostinex zaten 2 taneydi canım, yani tamamını içtim tamamı 2 taneydi. Yarım yarım içtim 4 hap gibi oldu. Doktoruna da danış ama yumurtlama döneminde kullanılmadığı sürece bi sıkıntı yapmıyomuş canım.yani sen ilacın tamamını kullanmadın mı? sadece 2 tane mi içtin?
vallahi çok güzel bişi söyledin şimdi sen bana
Eskiden zannederdim ki tek ilişkiden ne zaman istersen hamile kalıyorsun. Hele tüp bebekse mesela, oooo ver parayı al bebeği canım ne var bunda. Ama işler öyle değilmiş. Sabretmemiz gerekiyor. Bizim de 4 ya da 5. ay.. yaşım 32, evleneli 1 seneyi yeni geçti.. yaşımdan dolayı biraz acele ediyorum. Sizin de yakındır güzel haberleriniz
Çok geçmiş olsun. ben kimyasal geçirdiğimde bile ne kadar üzülmüştüm senin ki çok daha zordur. Ama hamile kalabiliyor olmanız güzel. Vücut sadece biraz zamana ihtiyaç duyuyor. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler paylaşırız bu forumdaBana verdiği dostinex zaten 2 taneydi canım, yani tamamını içtim tamamı 2 taneydi. Yarım yarım içtim 4 hap gibi oldu. Doktoruna da danış ama yumurtlama döneminde kullanılmadığı sürece bi sıkıntı yapmıyomuş canım.
Hiç sorma keşke hemen öyle oluverse bebişler. Benim aralıkta 8 haftalık bi kürtajım oldu malesef, o bebeğime ilk ayda hemen hamile kaldım. Şimdi de o yüzden daha çok üzülüyorum, o hemen oldu şimdi niye olmuyo diye. Vardır bi zamanı. İnşallah en yakın zamanda hamile haberlerimizi paylaşıcaz
Malesef çok üzücü bir durumdu. Allah kimseye böyle bi şey yaşatmasın, hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah. Ama siz de hamile kalabiliyormuşsunuz demek ki, çünkü kimyasalda da hamile kalmış oluyorsunuz, çeşitli sebeplerle bebek tutunamıyo.Çok geçmiş olsun. ben kimyasal geçirdiğimde bile ne kadar üzülmüştüm senin ki çok daha zordur. Ama hamile kalabiliyor olmanız güzel. Vücut sadece biraz zamana ihtiyaç duyuyor. İnşallah en kısa zamanda güzel haberler paylaşırız bu forumda
evet şimdi inceledim aslında o da 0,5 mg içeriyor sanırım aynı ilaç ama başka bir doktora gideyim olmazsa ona da sorayım.
Bu sefer her şey yolunda gidecek inşallahMalesef çok üzücü bir durumdu. Allah kimseye böyle bi şey yaşatmasın, hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah. Ama siz de hamile kalabiliyormuşsunuz demek ki, çünkü kimyasalda da hamile kalmış oluyorsunuz, çeşitli sebeplerle bebek tutunamıyo.
Dostinex etkili bi işaç gerçekten. Sadece 2 tabletle 13 e düştü değerim. Ama bi kaç ayda bir kontrol ettirmek lazım, tekrarlayabiliyo herhalde
Ben adet göremiyorum 26 gün oldu. O şikayetle gittm hep doktorlara. Kana bakmadan tarlusal verdi biri. kullandım yine adet olmadım. Doktora gittim, bekleyeceksin 10 gün dedi.
10 gün bekledim yine yok. Yine başka bir doktora gittim. Gebelik bakalım diyor bana. Ama gebe değilim biliyorum. ben söyledim prolaktine bakalım diye. Daha önce 2 kere yükselmişti çünkü tecrübeliydim. Sonuç olarak kendi teşhisimi kendim koydum.
senin neden hiç düşmedi 60-70 yüksek bir değer değil
şaşırtıcı olmuş gerçekten çok geçmiş olsunIlk hormon tahlilinde 39 çıkmıştı canım dostinex verdi geçer dedi doktorum aradan 4 au geçince tekrar gittim daha da yükselmişti tekrar dostinex verdi üçüncü testte çok daha yüksek çıkınca doktor şüphelendi beyin emarı istedi beynimde iyi huylu hipofiz bezi tümörü varmış sürekli tetiklediği için 2 yıl boyunca hiç düşmedi en düşük 56 yı buldu bu süreçte korunmadım hiç ilaç içerken doktorum gerek yok hamile kaldığını öğrendiğin an yanıma gel ilacı bırak demişti klomen çatlatma iğnesi oldum 2 kez tutmadı
artık tedaviden yorulduğum için dostinexi filan kullanmayı bıraktım yaklaşık 3 ay önce tekrar beyin emarı çektirdim sonuçlarım tertemiz çıktı prolaktinde 24 e düşmüştü çok şaşırdık :)
Bunu duymamıştım hiç. Ama zaten 2 ayda bir bakılsa da ideal bi süre, her ay bakılmasa da olur. En kötü ihtimalle özeller kesin yapıyodur her ayBu sefer her şey yolunda gidecek inşallah
Devlet hastaneleri kota koymuş, 2 ayda bakıyor prolaktine. Özelde bir sınır yoktur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?