- 18 Kasım 2019
- 221
- 163
- 23
- Konu Sahibi Pembeayicik1234
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama hala devam ediyo bugun net pik olmusKizlar sizce???
Yani dun degerlendiremedim bugun degerlendirirsem sansim var mi?Yumurtlama hala devam ediyo bugun net pik olmus
Evet canim tekrardan teşekkür ederim. Ya benim esim biraz degisik ust uste 3 gun degerlendirmez yani nasil anlatsamTabiki asil yumurtlama simdi olmus t cizgisi c den koyu oldugu zamam yumurtlama olur bugun yarin oburgun degerlendirin dunde söylemiştim canim sana
Bugun yap yarin bos oburgun yap ozamam kuzumEvet canim tekrardan teşekkür ederim. Ya benim esim biraz degisik ust uste 3 gun degerlendirmez yani nasil anlatsamDegerlendirmek ister tabi ama cok afedersin esim depo bos der
![]()
Sorma ya. Yumurlama donemi olmasa her gun sırnaşır ama lazim olan gunlerde yapmaz pasamBugun yap yarin bos oburgun yap ozamam kuzumbibok yaptiklari yok bi iliskiye girmeye bile mirin kirin ediyolar
benimkide ayni gecen ay bu ay
gebertirim dedim
Sen bu testleri ne goster nede yumurtlama geldi yapalim de sesizce yaklasnSorma ya. Yumurlama donemi olmasa her gun sırnaşır ama lazim olan gunlerde yapmaz pasam![]()
Ahahhahahaha vallahi haklisinSen bu testleri ne goster nede yumurtlama geldi yapalim de sesizce yaklasnbu adamlara bisi oluyo yumurtlamada zaten