Ovulasyon testime bakar misiniz?

Pembeayicik1234

🕊🕊
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2019
221
163
23
Merhaba kizlar bugun ovulsyon testi yaptim, sizce ne yapmaliyim?

Eklentiler

• AB9555A2-1C99-4C3A-8C14-0F730F309562.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 26
Değerlendir canım 24 saat süren var gibi düşün ertesi günü de değerlendir tabi sonuçta yumurtanın çatlayacağı o 24 saat ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor bilemeyiz

15i yumurtlama günü gibi gördüm bugünü de değerlendir bence çatladı çatlayacak

Tabiki asil yumurtlama simdi olmus t cizgisi c den koyu oldugu zamam yumurtlama olur bugun yarin oburgun degerlendirin dunde söylemiştim canim sana

Tabiki asil yumurtlama simdi olmus t cizgisi c den koyu oldugu zamam yumurtlama olur bugun yarin oburgun degerlendirin dunde söylemiştim canim sana
Evet canim tekrardan teşekkür ederim. Ya benim esim biraz degisik ust uste 3 gun degerlendirmez yani nasil anlatsam Degerlendirmek ister tabi ama cok afedersin esim depo bos der

Evet canim tekrardan teşekkür ederim. Ya benim esim biraz degisik ust uste 3 gun degerlendirmez yani nasil anlatsam Degerlendirmek ister tabi ama cok afedersin esim depo bos der
Bugun yap yarin bos oburgun yap ozamam kuzum bibok yaptiklari yok bi iliskiye girmeye bile mirin kirin ediyolar benimkide ayni gecen ay bu ay gebertirim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…