Benim de böyle çıkıyor hep bende emin olamıyorumPik olmuş mu sizce ilk defa bu kadar koyu çıktı
Tam 10 dk da çektim
Pko lumusun sende bende pko da var o yüzden korkuyorumda çatlamazsa diye ama ilaçsız 35 40 günde 1 adet oluyorumBenim de böyle çıkıyor hep bende emin olamıyorum
Umarım oda olucak inanıyorum :)))Olmamis daha canım. Devam et yapmaya c kadar koyu olmasi lazim.
Teşekkürlersilik bu devam et daha pik olmamış t diğeriyle aynı renk veya daha koyu olabilir
Bana tam polistik over diyemem dedi görüntü yoktu bende ama lh yuksek insülin dirneci kilo hepsi var tiroid yani benziyor dedi en son doktorPko lumusun sende bende pko da var o yüzden korkuyorumda çatlamazsa diye ama ilaçsız 35 40 günde 1 adet oluyorum
Lh senin kaç peki benim doktor mu iyi değil bilmiyorumPko lumusun sende bende pko da var o yüzden korkuyorumda çatlamazsa diye ama ilaçsız 35 40 günde 1 adet oluyorum
Lh 9 du benim polistik over miyim dedim tam diyemem dediLh senin kaç peki benim doktor mu iyi değil bilmiyorum
Olur canim devam et sen. Bende bu ay ilk defa yaptım seninki gibi hep silik çıkıyordu. Sonra bugun bi yaptim koyu ikiside. Adete yakin bile yumurtlayan var.Umarım oda olucak inanıyorum :)))
Ah bu kilolar başımıza herşeyi açıyo ne kadar zamandır bebiş denemesi yapıyorsunuzBana tam polistik over diyemem dedi görüntü yoktu bende ama lh yuksek insülin dirneci kilo hepsi var tiroid yani benziyor dedi en son doktor
1 yıl olduAh bu kilolar başımıza herşeyi açıyo ne kadar zamandır bebiş denemesi yapıyorsunuz
Bende ilk defa yapıyorum hiçte kafamın almadığı bikonu böyle böyle öğreniyorum ovülasyonuOlur canim devam et sen. Bende bu ay ilk defa yaptım seninki gibi hep silik çıkıyordu. Sonra bugun bi yaptim koyu ikiside. Adete yakin bile yumurtlayan var.
50 günde 45 günde adet oluyorum valla bende biktim kilodanAh bu kilolar başımıza herşeyi açıyo ne kadar zamandır bebiş denemesi yapıyorsunuz
Umarım en kısa sürede hayırlısıyla Rabbim nasip eder bebişlerimizi bende 7 aydır deniyorum1 yıl oldu
Sivi alimina dikkat et yeter canim. Hepimiz ayni yasaya yasaya ögreniyoruz bazi seyleriBende ilk defa yapıyorum hiçte kafamın almadığı bikonu böyle böyle öğreniyorum ovülasyonu
Verilmiyo da namuzsuz hahahaha50 günde 45 günde adet oluyorum valla bende biktim kilodan
Ben çok sıvı tüketen biriyim bazen unutuyorum ama şimdi 2_3 saat uyumuşum kalktım hemen yaptımSivi alimina dikkat et yeter canim. Hepimiz ayni yasaya yasaya ögreniyoruz bazi seyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?