Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testime bakar mısınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sevda2611

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2021
24
20
3
31
Merhaba kızlar 🤗
Üç aydır eşimle çocuk istiyoruz bu ay ovulasyon testleri ne başladım çok acemiyim😋 merak ettiğim ikinci çizginin bu kadar silik çıkması normal mi? Biliyorum yumurtlama için erken olabilir Sadece ikinci çizginin neredeyse görünmemesi kafamı karıştırdı Acaba testler bozuk olabilir mi🤔
Testleri öğlen 12'de yapıyorum Onun öncesinde hiç sıvı tüketmiyorum.

Eklentiler

• 20210603_115722.webp
    20210603_115722.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 89
Merhaba kızlar 🤗
Üç aydır eşimle çocuk istiyoruz bu ay ovulasyon testleri ne başladım çok acemiyim😋 merak ettiğim ikinci çizginin bu kadar silik çıkması normal mi? Biliyorum yumurtlama için erken olabilir Sadece ikinci çizginin neredeyse görünmemesi kafamı karıştırdı Acaba testler bozuk olabilir mi🤔
canım ilk idrarınla yapmaman gerek 1,5 saat öncesinde sıvıyı kesmen yeterli zaten yavaş yavaş koyulaşır yani sorun yok

canım ilk idrarınla yapmaman gerek 1,5 saat öncesinde sıvıyı kesmen yeterli zaten yavaş yavaş koyulaşır yani sorun yok
Cevabın için teşekkür ederim canım,12'ye kadar rahat 3-4 defa idrarımı yapmış oluyorum yani ilk idrarım olmuyor... o zaman koyulaşmasını bekleyeyim teşekkür ederim 🙂

Merhaba kızlar 🤗
Tekrar merhaba Canım bir bakarmısın bügün yaptım testi bana baya koyu geldi sence daha varmı? 5 dk içinde boyle koyu oldu...
Fotografı ekleyemiyorum ya 😔

Fotoğrafı göremedim canım mesajını da yeni gördüm. C çizgisinden koyuysa çatlamak üzeredir. Değerlendirmişsiniz inşallah 🥰
Canım ben uygulamadan yüklemeye çalıştım fotoğrafı olmuyormuş Şimdi yükledim bakar mısın ? dün koyu iken Bugün silikleşmeye başladı.
Benim bildiğim iki çizgi eşit koyulukta olması gerekiyor fakat bugunki dünkinden açık renk oldu.. çatlamış olamaz değil mi Çünkü dünkü yeterince koyu değildi bence?

Eklentiler

• 20210606_121450.webp
    20210606_121450.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 68
Canım ben uygulamadan yüklemeye çalıştım fotoğrafı olmuyormuş Şimdi yükledim bakar mısın ? dün koyu iken Bugün silikleşmeye başladı.
Benim bildiğim iki çizgi eşit koyulukta olması gerekiyor fakat bugunki dünkinden açık renk oldu.. çatlamış olamaz değil mi Çünkü dünkü yeterince koyu değildi bence?
Sanmam çatladığını ama değerlendirdiysen için rahat eder yine de. Eğer yeterli testin varsa canım her gün aynı saatlerde yapmaya özen göster ve sıvı tüketimini en az 1 saat önce bitirmiş ol

Bak ben de catladi sandim sonra birden pik oldu sağdaki gibi olursa pik olur

Eklentiler

• 20210525_145242.webp
    20210525_145242.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 67
Yarin yine de bak bi canım belki daha koyu olur benim 2 gün pikti 2.sinde daha koyudu sonra çatladı bugüne sen karar ver

Back
X