Ovulasyon testime bakar mısınız?

iremgns

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2020
262
177
53
Merhaba arkadaşlar sizce bu teste göre yumurtlama olmuş mu acaba?

Eklentiler

• 7770134A-2076-4E3B-A2F9-B5D2952C979D.webp
    7770134A-2076-4E3B-A2F9-B5D2952C979D.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 26
Pik olmak üzere akşama doğru tekrar yapın bence ama mutlaka bugunude değerlendirin riske atmayın bence gerçi resim çok net değil yine koyu gibi duruyor burdan çizgi ama kaçta yaptınız bu testi en son olanı

Pik olmak üzere akşama doğru tekrar yapın bence ama mutlaka bugunude değerlendirin riske atmayın bence gerçi resim çok net değil yine koyu gibi duruyor burdan çizgi ama kaçta yaptınız bu testi en son olanı
Hepsini sabah 11 de ikinci idrarımla yaptım yine de değerlendirdim nolur ne olmaz diye. Ama merak ettiğim bi mesele daha var acaba bilginiz varsa yardımcı olur musunuzz.. daha kaliteli sperm için iki günde bir ilişki olması gerekiyor ya mesela bugün pik yaptı yarın silikleşmeye başladı diyelim bugün değerlendirdim yarın değerlendirmicek miyim o zaman da riske atmış olmuyor muyum 🥺

Teşekkürler cevabınız için siz ovulasyonla mı hamile kaldınız bu arada Hayırlı olsun Allah bir nefeste kurtarsın inşallah 💙
Rica ederim 😇 hayır ben çatlatma iğnesi ile hamile kaldım amin inşallah allah sizede nasip etsin ❤️

Hepsini sabah 11 de ikinci idrarımla yaptım yine de değerlendirdim nolur ne olmaz diye. Ama merak ettiğim bi mesele daha var acaba bilginiz varsa yardımcı olur musunuzz.. daha kaliteli sperm için iki günde bir ilişki olması gerekiyor ya mesela bugün pik yaptı yarın silikleşmeye başladı diyelim bugün değerlendirdim yarın değerlendirmicek miyim o zaman da riske atmış olmuyor muyum 🥺
Yumurtlama günleri çok önemli bence ara verme canım ama senin kararın zaten 3 gün oluyor öncesi pik olduğu gün ve sonrası en çok önemli günler ben olsam kaçırmam şahsen ben 3 4 günü degerlendiriyorum

Back
X